Свързани новини

29.12.2014 10:20

Криско мери сили с Графа

Видян 2122 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рапър, висок 1,60 м с вдигнати ръце, надскочи Графа като хитмейкър през отиващата си година, но само с една единствена песен. Прословутата „Видимо доволни” на Криско и Мария Илиева преля от ефира, за да се превърне в задължителен саундтрак на всеки купон от Студентския град, през сбиване на селския мегдан до детски рождени дни, пише в. "Монитор".Диалектен наръчник за евтина свалка, текстът предизвика гнева на СЕМ, който посъветва музикалните редактори да свият ротацията на „как са бараш, как са мяташ” до минимум. Псевдоморалният апел на регулаторния орган обаче дойде на принципа „след дъжд качулка” и цели шест месеца след дебюта на „Видимо доволни”. Това вдигна рейтинга на песента в YouTube до небесата, а Криско свали шапка на Гого Лозанов и компания за ударната реклама, която му направиха pro bono.


Мария Илиева пък извади чисто имиджов позитив от участието си в хита на лято 2014 г. От артист, който прави големи концерти със симфоници и мери дълбочината на деколтето си с хирургична прецизност, тя показа размах на истинска арендби дива. От онези, които съумяват да изглеждат аристократично дори сред басейн от тресящи се дупета на танцьорки.


Графа от своя страна показа блестящи качества като продуцент, извеждайки лейбъла си „Монте мюзик” на челна позиция в сегмента за БГ поп и хип-хоп. От нападател на музикалния терен Влади еволюира в треньор, в чийто отбор ритат само победители – Михаела Филева (шапки долу за „И аз съм тук”), Venzy („Мога да ти вярвам” окончателно го извади от клишето „рапър”), Прея („Малките неща” и „Закъснявам, човек” със сигурност са й донесли приход, с който да облагороди панелката си в „Люлин”), Били Хлапето и Lexus.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са