Свързани новини

15.12.2014 14:21

Кой защо иска да победи в Брадъра

Видян 1405 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Броени часове ни делят от грандиозния финал на Big Brother All Stars и от 10-годишнината на шоуто в ефира на Нова телевизия. Тази вечер ще разберем КОЙ е любимата риалити звезда на България.


Броени часове преди финала за любовта на зрителите и голямата награда се борят петима съквартиранти с различни характери. Катето Евро, Ники Китаеца, Тодор Славков, Калина Паскалева и Христо Трифонов са финалистите в Big Brother All Stars 2014.


Катерина Евро още с влизането беше определена като „майката” в Къщата. Тя с радост готвеше и чистеше на съквартирантите си. За един месец престой Катето се сблъска с много трудности, но и щастливи моменти. Няколко пъти се скара с приятеля си Тодор, винаги заради неговото неприлично поведение. Един път пожела да напусне и пак беше по вина на Тодор. Най-много се сближи с Калина, а останалите съквартиранти им сложиха комичните прозвища „Големия и Малкия лешояд”. Катето беше участник и в другия голям скандал в Къщата, който замеси заедно с Петя Буюклиева. На полуфинала на шоуто, Катя събра най-голямо зрителско одобрение и беше първият съквартирант, който получи билет за финала.


Николай Първанов - Китаеца беше познат на широката общественост като „мъжът, с когото Азис встъпи в брак”. Неговата основна цел да влезе в шоуто беше да разкрие цялата истина за връзката му с фолк певеца. В началото беше тих и спокоен, но в един момент започна да се набива на очи заради флирта си с Калина. Успя да предизвика скандал около себе си, но самият той не смята, че е направил нещо нередно. Калина заподозря в поведението му PR стратегия, в която включи като действащо лице и съпругата му. Най-близък в Къщата му стана Емил, но обща компания намираше и с Тодор.


Тодор Славков ни показа, че чувството за хумор е едно от силните му и ненадминати качества. Той се радва на зрителската любов, а феновете в социалната мрежа го намират за изключително забавен. Няколко момента на опиянение донесоха негативи на Тодор. В плен на алкохола той прояви и признаци на ексхибиционизъм, което бе единственото негово действие в Къщата, което му донесе отрицание и лоши оценки от страна на останалите съквартиранти.


Калина Паскалева познаваме от „Островът на изкушението”, където завъртя главата на обвързан мъж. В Big Brother All Stars видяхме и чухме нейните размисли за живота, нейната кариера и книгата, която е написала. Калина може би е участникът, който събра най-много позитиви от влизането в Къщата, според феновете в социалните мрежи. Дори след като я обвиниха, че тя е провокирала флирта на Николай, Калина запази позицията си и се защити дори пред наранената съпруга на Китаеца.


Христо Трифонов е наречен от останалите мъже „схемаджия”. Поморийският стратег влезе в Къщата неизвестен за останалите, които се познаваха добре помежду си. В течение на играта, Христо изпъкна с остър ум, умения да гради здрави стратегии и голяма физическа сила. Може би това му навлече и неодобрението на останалите мъже в Къщата, но е факт, че той стигна до финала преди много от познатите и обичани риалити герои.


Кой ще бъде победителят, кой ще се окичи с титлата „Любима риалити звезда на България“ и ще спечели любовта на хората и страхотен автомобил – не пропускайте големия финал от 20:00 часа по Нова телевизия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Карлос Контрера

Римска оргия в СОС: Карлос Контрера

В Столичния общински съвет се разиграва ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви