Свързани новини

18.11.2014 15:10

Най-доброто от ВИП Брадър тази вечер по Нова тв

Видян 1276 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Снощи България определи своята любима звезда – Влади Въргала, а след невероятния финал на VIP Brother „Образцов дом“ тази вечер зрителите ще видят най-добрите моменти и неизлъчвани кадри от един от най-успешните сезони на шоуто досега.  Каква е историята за запознанството на Жени и Тачо и каква беше специалната изненада за съквартирантите от Big Brother? Точно в 20.00 ще видим как съквартирантите стават свидетели най-значимото спортно събитие, което развълнува България през изминалия уикенд - мача между Кубрат Пулев и Владимир Кличко.


 


Зрителите на Нова телевизия ще чуят и видят откровените изповеди на всяка от звездите – броени часове преди края на шоуто. Те ще споделят какво ще им липсва от Къщата, когато излязат навън, кой е най-хубавият и кой най-лошият момент от сезона.


 


Само след ден в ефира на Нова започва чисто нов сезон на Big Brother All Stars, а кастингът за шоуто е не е по-малко вълнуващ от този за сезона “Образцов дом” . Трима от участниците са ясни до този момент, като двама от тях – Тодор Славков и Катето Евро, влизат със самочувствието на победители и важната особеност, че вече са живели в най-известната къща на България. Ден преди старта на сезона пък третата сигурна звезда –  Ники Китаеца, дава заявката да покаже изцяло промененото си аз в предаването, то започва с изцяло нова визия.


 


Топ 5 на най-значимите моменти от VIP Brother „Образцов дом“:


   


1.    Втори шанс за Тачо – Big Brother даде втори шанс на Тачо, след като той беше изгонен заради нарушение на правилата. Тачо се върна в Къщата със специална изненада за съпругата си – годежен пръстен, свързан с предложението за брак, което й е направил преди години.


 


2.    Революцията – В този сезон съквартирантите избягаха от затвора, барикадираха се и залостиха всички врати и прозорци, за да не могат да проникнат диктаторите. Това се случи по време на седмичната мисия „Диктаторът”, който претърпя небивал обрат в 10-годишната история на шоуто.


 


3.    Феноменът Людмила – За първи път Big Brother кани гост от коментарното студио на шоуто да влезе в Къщата. Людмила стана известна с цветущите си коментари във Facebook страницата на предаването, а поканата за участие дойде съвсем спонтанно по време на live предаване, където тя защитаваше дъщеря си. Тя прекара в Къщата 4 седмици, но това време и беше напълно достатъчно, за да се скара с почти всички и да докара повечето съквартиранти до нервни изблици.


 


4.    Мисия „Бюро за жалби и оплаквания” –  за първи път феновете на предаването имаха възможност да се чуят със своите любимци, докато те са в Къщата. Съквартирантите получиха възхвали и критики, Wosh MC получи предложение за брак, а Влади Вългала - апартамент, в който да живее.


 


5.    Участието на зрителите – зрителят получи главната роля в този сезон на VIP Brother. Освен че бяха активни коментатори по време на цялото шоу, феновете на предаването получиха предизвикателството от Big Brother да се намесят пряко в предаването. Те взеха важни решения, като имаха възможността да определят седмична мисия за успешна. Те се включиха в първите on-line номинации в историята на предаването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния