Свързани новини

01.09.2014 10:34

X Фактор тръгва от 9 септември

Видян 1164 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нова жертва старта на ВИП Брадър на 9 септември, за да пусне Х фактор. Тв каналът сам подля вода на най-хитовото си шоу, хем този сезон  да е посветен на соц-а.


Известната съдийка Никол Шерцингер прозвуча с родни фолклорни мотиви. Точно това беше една от сензациите на провеждащия се в момента тренировъчен лагер на X Фактор. Кандидат, който беше впечатлил журито с народна музика, реши отново да заложи на изпитаната рецепта, като буквално преобрази песен на The Pussycat Dolls, вплитайки в нея народно звучене. Журито не остана безразлично към смелото решение, а напротив – импровизира със своя хореография по време на изпълнението. Ентусиазмът продължи и през паузата, когато дългогодишните народни танцьори Саня и Заки показаха няколко стъпки от сложни български хора.  „Имаме около 20 участници, които се явяват за втори път: някои от тях бяха кандидати миналата година, други са опитали през първия сезон и сега идват с нови сили“, коментират от екипа на предаването. Риалитито тръгва от 9 септември, със специален двоен епизод само в ефира на Нова.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог