11.12.2008 15:30

Холивуд иска Пайнер?

Видян 2723 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От известно време в шоубизнеса битуват упорити слухове, че инж. Митко Димитров продава Пайнер за около 30 милиона евро. Често бяха опровергавани. Дали заради кризата обаче, музикалният бос не е размислил и не е решил да се раздели с златната си мина, все пак? Ето какво коментираха неговите приближени по въпроса: „В обозримо бъдеще Пайнер не се продава! Криза при нас няма. Имало е преди време интерес от американски господа, но те са се отказали и нещата са приключили в ранна фаза. Писа се, че предложили да купят фирмата за 27 милиона евро. Това е смешна сума. Говорило се е за пъти по-голяма. Пайнер струва много повече!“.


В момента продават промоционално 3 литра осмарски пелин за 7.88 лв., младо мерло" Фенели" за 6.59, младо вино от "сира" "Загрей" за 5.90 лв. , младо божоле, или както казват французите"божоле нуво" - за 11.46 лв. Може би трябва да кажем, че "сира"-та е много качествено вино, но френското си е френско.
Като за пред Рождество, може би ще обърнето специално внимание на" осветеното през лето 2006 -та вино" от игумена на Араповския манастир йеромонах Киприан. То и такъв му е етикетът " Holy wine". Иначе е комбинация от мавруд, каберне совиньон и мерло на цена 15.56 , а цената "казавино" е 14.15 лв. Тук е моментът да разясним каква е тази цена. Нещата стоят така - купувате поне 6 бутилки каквито искате, може да са най-различни - и получавате тази цена на едро, или за по-свойски казано "казавино". Посочени са и двете цени на всяка бутилка питие, както виждате в случая със святото вино. За него, ако не знаете къде точно е осветено, Араповският манастир е единственият разположен в открита равнина на 8 километра източно от Асеновград. Забележителна там е триетажната кула, на север от нея е главната църква "Св.Неделя", изографисана от първомайстор георги Данчов- Зографина.
 Все за празниците, а за да се почетат и траките, може да се вземе вино от избата на Старосел, или както я наричат "храма на виното". Амбицията на избата е " да превърне виното от добър посредник на трапезата в медиатор между човека и бога, така както е било по древните земи на Орфей". По-прозаично -"Стросел тероар" например струва 14.27 - 12.97 лв.
 Има вино на всякакви цени, да не се заблудите само от споменатите. Има чудесни вина и на цена 4, 5, 6 лева. В това число и бяло вино и розе от мавруд, както и да ви звучи.
За празниците също така можете да напазарувате и подаръци, специално подбрани и комплектовани. Ще ви помогнат млади и много симпатични хора.Разбира се има и вино, което струва стотици левове. По-важното обаче, което непремено трябва да се каже, е че" Casavino" работят за всякакъв вид партита като осигуряват освен пиенето и чаши, охладители и т.н . Много добра екстра е услугата "изпий, или върни". Пиете, каквото пиете и ако ви остане случайно, може да го върнете в магазина . Има и безплатни доставки за поръчки над 150 лева.
 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали