Свързани новини

20.05.2014 15:18

Волен Сидеров със синеока блондинка

Видян 1363 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на Атака Волен Сидеров е най-възпитаният пътник, който можете да си представите, разказаха пътували с него пасажери. Явно си е взел поука от двата скандала на борда на Луфтханза и на варненското летище и вече е като нов. Учтив е със стюардесите, вместо да ги замерва с това и онова, както в миналото, а също така не вдига скандали и на другите пътници.


Най-интересното обаче беше, че компания на борда на австрийските авиолинии, където като истински сенатор бе избрал да лети с бизнескласата, а като същински лидер - на първата седалка, му правеше не


съпругата Капка, с която май още не са официализирали раздялата, нито партийната функционерка Деница Гаджева, с която бяхме свикнали да го виждаме публично напоследък. Все едно, двойката изглеждаше погълната взаимно, за което си помагаше и с мехурчетата на щастието от малки бутилки на прочутото австрийско шампанизирано вино Шлумбергер.


Спътница на Волен беше красавица с еврпопейски имидж, руса и синеока, с правилни черти и изключително интелигентно излъчване. Все едно, двойката изглеждаше погълната взаимно, за което си помагаше и с мехурчетата на щастието от малки бутилки на прочутото австрийско шампанизирано вино Шлумбергер. Коя ли е тя, питаше целокупният електорат, който с голямо любопитство наблюдаваше смесването на политическия водач с масите на борда на късния самолет,


кацнал в нощта на понеделник срещу вторник на софийското летище. Където на партийния ръководител беше оказана специална чест посредством лично посрещане от служителка на аерогарата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей