Свързани новини

23.04.2014 16:03

Антон Касабов разплака Галена Великова

Видян 1741 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Най-запомнящата се година в моя живот" - с това танцувално-емоционално предизвикателство трябваше да се справят обичаните български звезди миналата вечер. Всеки един от тях отвори сърцето си и нарисува чрез магията на танца своята лична преломна история. С фокстрота си Антон и Дорина представиха една драматична история за силата на обичта, която надделява над силата на кръвта. "От 2006 година започнах да разбирам колко любов има в живота. Баща ми, който ме е отгледал, не е биологичният ми баща, а ме е осиновил. След повече от 30 години, моята майка ми го сподели - имала е любов с красавец от съседно село, трябвало е да се оженят, но той не се е появил...Много от близките й са се отказали от нея, но не и тя от мен. Търсил съм баща ми, абсолютно копие съм му и след като го срещнах, усетих ужасно силно любов към бащата, който ме е отгледал.", сподели през сълзи българският шампион Антон Касабов. "Настръхнах цялата", просълзи се Галена след силните откровения на Антон.


Олимпийската гордост Александра Жекова и партньорът й Симеон изтанцуваха страхотен куикстеп, посветен на семейството на Сани. "2014 година, тази година, ми донесе много радост и удовлетворение. Искам да посветя този танц на баща ми, той ми е дал страшно много.", бе признанието на Александра, като дъщеря към баща. "Много е упорита, нямаше 3 години, когато започна.", похвали се бащата на Сани. Но след изпълнението на чаровната сноубордистка, дойде време и за оценките на многоуважаемото жури. "Има разлика между куикстеп и ръченица", поряза ги Алфредо Торес. "Наистина танцът беше много труден, но го изтанцувах с много емоции", каза на финала Александра със сълзи в очите.


За следващия път двойките трябваше да изберат танц на своите колеги в „Предизвикателството на съперника”. Те се стремяха да „бъдат коварни” в избора на един от най-трудните танци. Албена Денкова и Калоян „прецакаха” Дарин и Ани с джитърбъг – суинг танц. Те им го върнаха с болеро. Елена и Деан избраха фламенко за Михаела и Светльо, защото много ги харесват. Александра Жекова и Симеон избраха диско за Нели и Наско, а капитаните-победители в отборното предизвикателство се спряха на контемпорари за Сани.


Дали ще успеят да се затруднят взаимно с с избора на танци, ще разберем следващият вторник, от 20.00 часа по Нова.


Миналата вечер стартира и „Танцувай с нас" - най-новата изненада за феновете на Dancing Stars, която ще ги очаква в Nova Play. На всеки две седмици един от съдиите и танцьорите в Dancing Stars ще показват стъпки в танцов урок, който ще бъде качван на адрес play.novatv.bg/dance. Алфредо е първият треньор, който ще направи демонстрацията. Зрителите трябва да гледат видеото на страницата в Nova Play внимателно, да усъвършенстват движенията си и да изпратят собствено видео, в което танцуват. Десетте най-харесвани видеа чрез Facebook ще се борят за първото място. Победителят от тези десет ще бъде избран лично от треньора на седмицата, а видеото му ще бъде излъчено в Dancing Stars заедно със зведните изпълнения. 8-ми май ще бъде премиерата на първото видео, което спечели в играта „:Танцувай с нас”.


Миналата вечер продължи с аржентинското танго на Нана и Мирослав по култовата мелодия от филма "Усещане за жена". Талантливият Дарин посочи 2005 година като най-емблематичната година от своя живот. "Тогава получих награда за изгряваща звезда", сподели с плам в очите Дарин. "Театърът не е начин на живот, той е животът! Румбата на Албена Денкова пренесе зрителите от сцената на Dancing Stars 2014 до най-високото стъпало на шампионската стълбица. 2013 година се оказа най-значимата за младата Михаела. Тя и Светльо се опитаха да я пресъздадат на сцената с изключително жив, енергичен и младежки суинг. Нели и Наско представиха истински феерично танго, а Нели сподели, че годината, която я е белязала завинаги, е 2003г. Тогава нейният брат претърпява катастрофа и Нели и нейното семейство са прекарали 3 месеца в очакване той да отвори очи. "Много го обичам и много се радвам, че е до мен", сподели красивата Нели. Крехката Елена призна, че за нея най-хубавата година е настоящата. Тя и Деан заложиха на чувствен и аристократичен валс, с който се опитаха да пресъздадат емоциите на хубавата Елена.


Отборното предизвикателство бе оставено за десерт и с пълно право. Михаела и Светльо, Антон и Дорина, Сани и Симеон, Дарин и Ани излязоха с огнено пасо добле. Агресивното им и страстно изпълнение раздвои журито, но те се обединиха около финалните 33 точки. И точно когато публиката мислеше, че няма какво още да я разтърси по този начин, на сцената се появи отборът на Нели и Наско, Албена Денкова и Калоян, Нана и Миро и Елена и Деан. Тяхното танго успя да пребори зашеметяващото пасо добле на конкуренцията и финишираха с цели 38 точки. С тази победа, всяка една от двойките добави по 10 точки към индивидуалните си оценки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на