Свързани новини

25.02.2014 16:14

Пиърс Бронсан кацна в България

Видян 1323 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Холивудската звезда Пиърс Броснан ще преследва Мила Йовович по софийските улици в екшъна Survivor. Актьорът, нашумял с ролята си на Джеймс Бонд, пристигна вчера в България за снимките на продукцията под режисурата на Джеймс Мактийг, в чиято биография попадат заглавия като Гарванът и В като Вендета. Той кацна на ВИП-терминала на летище София, облечен в черно кожено яке и нахлупил мека шапка. Здравей, България, бяха първите думи на Пиърс пред очакващите го на летището. "Филмът е трилър. Участват още Мила Йовович, Анджела Басет, Дилън Макдърмът“, сподели Бронсан, помолен да разкаже повече за продукцията. Снимките на Survivor започнаха през януари в Лондон. У нас ще продължат две седмици - в центъра на София, в Киноцентъра и в Кремиковци. Пиърс Броснан играе главния враг на героинята на Мила Йовович. Тя пък е току-що назначен в американското посолство в Лондон агент с основна задача да предотвратява проникването на терористи в САЩ. Йовович става жертва на интриги и е обвинена в престъпление, заплашен е и животът й. Налага се да се крие, докато докаже невинността си. Междувременно се свързва с антитерористична групировка, която се опитва да осуети бомбен атентат на Тайм скуеър в Ню Йорк. Филмът е с бюджет 35 млн. долара. Очаква се да излезе на екран през 2015 г.


сн. БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.