Свързани новини

07.02.2014 12:15

Лорън Еванс пред СЛАВА: Очаквайте дебютния ми албум

Видян 1309 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Холандският хаус и транс диджей Армин Ван Бюрен гостува гостува тази вечер в Арена Армеец със спектакъла си Armin Only Intense, а This Is What It Feels Like е сред хитовете му, които ще звучат на живо.   В България, където е единствената балканска спирка от турнето му, Армин води със себе си още изпълнители като Ричард Бедфорд, Сара Янсен, Лорън Еванс, Синди Алма, Фиора Кътлър - плюс екип от танцьори, акробати и музиканти, сред които брат му, китаристът Елер ван Бюрен. Шестчасовият парти-концерт, който ще започне в 20 ч., ще се разгърне на три сцени на фона на визуални ефекти.


Специално за Slava.bg ексклузивно интервю даде уникалната певица Лорън Еванс, която феновете очакват с най-голямо нетърпение тази вечер на сцената на Арена Армеец. Тя пробива на световната сцена със саундтрака към филма "Принцът на Египет"


Привет, Лорън!


Как започна музикалната ти кариера?


Музиката тече във вените на семейството ми. Баща ми е музикант и автор на песни. Бях едва на 11, когато започнах да записвам демота за него и за партньора му. Те пишеха песни, които изпращаха на звукозаписните компании, които всеки път питаха коя е певицата в песните им. Ето така започна всичко.


Разкажи ни повече за работата ти в киноиндустрията като актриса и композитор?


Все още нямам много опит като актриса, въпреки че взех няколко уроци по актьорско майсторство в училище.


Първият ми пробив в музикалната индустрия е в саундтрака на филма на DreamWorks –"Принцът на Египет". По това време бях на 13 и работех под сценичния псевдоним Christian.


Оттогава направих доста проекти за канала Disney Channel – изпълнявах бек вокали в The Cheetah Girls и High School Musical, както и тематични песни за предаванията Corey в the House и Bratz. Също така записах няколко парчета за филмите The Fighting Temptations и предстоящия Under the Electric Sky.


Идваш в България като част от ARMIN ONLY INTENSE. Какво е усещането да участваш в такъв мащабен и грандиозен проект?


Като сбъдната мечта! Този проект ми дава не само възможността да работя с изключително талантливи хора от всички краища на света, но и за първи път ме представя като самостоятелен артист. Усещането да имаш толкова пряк и близък контакт с феновете е страхотно.


Какво може да очакваме от шоуто?


Ще изживеете нещо несравнимо. Бъдете готови за едно изумително пътешествие в света на музиката. Армин е наистина невероятен професионалист. Той познава и владее всеки елемент от работата си, а това шоу го изведе на едно ново, съвсем различно ниво.


Разкрий ни интересни факти около идеята и създаването на песента ви с Armin "Alone", която съвсем срото ще имаме удоволствието да чуем на живо?


Парчето "Alone" написахме заедно с приятелката ми Victoria Horn в Лос Анджелис. Идеята за песента се пръкна от една случка на път към студиото. Възрастен мъж падна по средата на натовареното кръстовище и цели 10 минути никой от минувачите не спря да му помогне или просто да го попита дали е добре. Слава Богу, човекът беше добре и все пак някой се притече да му помогне, но всичко това ни накара да се замислим колко дистанцирани сме един от друг и колко студено е обществото, в което живеем. Какво е животът без състрадание, без истинска връзка?


Как очакваш да се развие популярната музика в следващите 10 години?


Надявам се музиката да носи по-искрен и лековит заряд. В последните години се забелязва една тенденция на повърхност и нацисизъм в поп музиката, но смятам, че това поколение има много повече потенциал, които тепърва ще покаже.


Какво си пожела за предстоящата година и какви планов имаш за 2014-та?


Изпълнена съм с вълнение за предстоящата година! Oсвен „Alone” и световносто турне АRMIN ONLY INTENSE, планирам издаването на първия ми самостоятелен албум. Бях за кулисите прекалено дълго време и смятам, но мисля, че ще е прекрасно да се разкрия пред публиката най-сетне. Надявам се хората да харесат това, което ще чуят.


Чувала ли си нещо за България?


Да, напоследък чувам доста за потическите протести, които се случват в страната ви, но ако трябва да съм искрена, не знам много повече. Надявам се да науча повече докато съм тук.


Какво ще пожелаете на нашите читатели?


 Желая на всички много любов, щастие и музика, страхотна музика!



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще