04.12.2008 12:01

Уникален международен музикален фестивал

Видян 2029 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 06 декември (Никулден) в Парти Център 4 км ще се проведе пилотното издание на международния музикален фестивал CHRONIC VIBEZ.
Уникалното по рода си музикално събитие ще събере под един покврив в трите зали на Party Center 4 km изпълнители и диджеи от Великобритания, Сърбия и България, изявяващи се в стиловете reggae, drum and bass и breakbeat.
Специален гост на фестивала ще бъде DJ Maldini от легендарната британска формация Bad Company, която от 1998 г. насам създава едни от най-емблематичните drum & bass хитове. Гениалните изпълнители са миксирали по цял свят и имат милиони привърженици. Maldini попада под светлините на прожекторите на фестивалите Exit в Сърбия през 2004, Ten Days Of Techno в Белгия, както и два пъти в Русия, където пуска пред 10 000 човека в Петерсбург. Сред ВИП-гостите на фестивала ще бъде и реге изпълнителят Hornsman Coyote (Сърбия). Имайки 7 албума зад гърба си с формацията Eyesburn, Hornsman Coyote издава хитовия сингъл "Moses”, съвместно с Max Cavalera, в резултат на което той е подгряващ артист на европейското турне на Soulfly и специален гост в следващия им албум.


Билетите са пуснати за продажба в мрежата на Ticketstream, магазините Park (ул. Гурко 46), Sabotage и Rip Curl (City Centre Sofia), като цената им е 15 лв. при предварителна продажба и 20 лв. на самото събитие. Организаторите правят специален жест към всички именници, които срещу лична карта ще могат да влизат безплатно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате