Свързани новини

24.01.2014 10:45

Милиардерът Сесил Чао от Хонг Конг дава 80 млн. паунда на човек, който се ожени за дъщеря му лесбийка

Видян 2640 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хонг Конгският милиардер, който е предложил £ 40 милиона на мъжа, който се ожени за дъщеря му гей вече удвои сумата, съобщават местните медии.


Строителният предприемач Сесил Чao Це-Цунг  е предложил тази награда през септември 2012 г. за човека, който може да убеди дъщеря му Джиджи да се омъжи за него, независимо от факта, че вече е минала през гражданското със своя женски партньор Шон Ив преди почти девет години .


Г-н Чао каза пред Financial Times през януари 2013 г., че ,,на всеки, който идва да ухажва Джиджи ще му бъде осигурен доста луксозен живот."


Съобщено също бе,че г-н Чао имал намерение да остави контрола на бизнес империята му на дъщеря си, но ще обмисли дали да го предаде на двамата  си сина, ако тя не се омъжи.


Сега, 77-годишният мъж е казал пред малайзийския вестник Нанянг Сианг Пау, че ще помисли за удвояване на парите, предлагани преди това. След първата си оферта привлече 20 000 неуспешни опита.


Баща й също така настоява, че не е "твърде късно" да промени решението на дъщеря си за своята сексуалност, и е цитиран да казва: "Аз не искам да се намесвам в личния живот на дъщеря ми. Надявам се само за нея да има добър брак и деца, както и да наследи бизнеса ми. "


Г-ца Чао каза, че многократно е молила баща си,  да спрат да говорят пред медиите за наградата, но нейните опити са останали напразни, съобщи SCMP. На нея й е изключително трудно да преме тази внезапна публичност в Хонг Конг.


В момента г-ца Чао е изпълнителен директор на компания за разработка на луксозни имоти Cheuk Nang, която има проекти в Хонг Конг, Китай, Макао и Малайзия. Тя сега се счита като LGBT активист и е  тясно ангажирана в група за подкрепа на гей правата. Тази група лобира правителството да приеме ново антидискриминационно законодателство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за