Свързани новини

07.11.2013 12:58

Станка, Тервел, Пламен и Мариан отидоха на финал

Видян 1644 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Последните номинации във VIP Brother протекоха по необичаен начин, след като съквартирантите трябваше да посочват кои според тях са фаворитите да спечелят риалитито. Финалът ще бъде на 16 ноември, като сигурните, които ще се борят за първото място, са Станка Златева, Тервел Пулев, Пламен и Мариан.


Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Мира Радева, Лияна и Стойко Сакалиев пък ще трябва да се борят за зрителския вот до понеделник с надеждата да се присъединят към останалите финалисти.


В нетрадиционните номинации участниците имаха право да се самопредлагат, като това сториха Тервел Пулев и Пламен. Боксьорът номинира себе си и Станка с мотива, че са тръгнали от пълна немотия и са постигнали много. И се отличават с качества като доблест, доброта и честност.


Дразнителят на известните - Пламен, пък не смята, че VIP Brother е шоу, в което трябва да печели човек, който е модел на подражание. Освен собствената си номинация той добави и Мариан, който го забавлявал.


Двете враждуващи жени в Къщата - Ваня и Мира, съвсем естествено подкрепиха хора от своите лагери. Ваня гласува за Станка, която според нея говори с еднаква лекота както за медалите си, така и ракията на майка си. Вторият й избор бе Тервел, който обичал страната си безкрайно много, чете Библията, бил силен на ринга, но любящ и нежен баща.


Мира пък даде точки за Пламен и Мариан, като ги посочи за достойни модели за подражание.


В традиционната номинационна игра спечели отборът на Ваня Червенкова, която ще бъде глава на Къщата, но с това приключват дивидентите й.


Броени дни след края на VIP Brother пък ще стартира новото издание на BIG Brother ALL Stars. Новите съквартиранти ще влязат в шоуто на 18 ноември и ще бъдат посрещнати от Русата и Черната Златка.






Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв