Свързани новини

25.10.2013 15:24

METALLICA с концерт на Антарктида

Видян 1821 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рокаджиите от Metallica ще изнесат концерт в Антарктида. Изпълнението на легендарната група ще се случи в купол на Argentine Antarctic Base Carlini на 8 декември и присъстващите ще слушат шоуто през слушалки.


Феновете ще са от Латинска Америка, избрани след игра. Победителите ще плават на Антарктически круиз от 3 до 10 декември, който ще спре в Карлини за концерта. Това ще бъде вторият концерт на континента след изпълнението на група музикални учени през 2007 г. Тогава под името Nunatak те свирят в British Antarctic Survey's Rothera Research Station като част от концертите под инициативата Live Earth.


"Шоуто ще бъде стриймвано наживо за нашите приятели от Латинска Америка, които няма да може да присъстват в базата. Ще има и запис на изпълнението, за да може да го споделим с всички на по-късен етап", се казва в съобщение на официалния сайт на Metallica. Концертът е в сътрудничество с Coca Cola Zero, които ще организират и надпреварата за билетите. Стартът на конкурса е 28 октомври и в него може да се включи всеки, който живее в Аржентина, Чили, Колумбия, Коста Рика или Мексико.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни