Свързани новини

23.10.2013 16:55

Криско си тръгна от Музикална академия

Видян 2131 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Концерът за елиминация в Музикална академия нажежи до червено страстите между жури, ментори, участници и защитници. Петя Буюклиева за пореден път се скара с продуцентите,  заради изказването й, че шоуто се е превърнало в  Пиянска академия. В шоуто се разрази скандал между Рут Колева и Здравко от Ритон. Младата певица го обвини, че той толерира Кичка Бодурова, която се е представила много по-лошо от Мария на предишния концерт. Здравко  й предложи да седне на стола му на жури или да мълчи. В спора се намеси и самата Кичка Бодурова, която каза, че “Не познава кое е това момиче Рут” и препоръча на младата джаз и соул изпълнителка да бъде по-възпитана и с повече уважение към журито. На елиминациите се явиха Криско, Поли Генова и Мария Драгнева. И тримата се представиха блестящо. Журито реши да даде шанс на младата Мария, която спаси с два гласа в нейна полза. Криско остана да се конкурира с Поли, която той сам предизвика на  дуел. Поли Генова го размаза с покрепа от зрителски вот над 85%, а рапърът изпя за  прощаване хита си Почивни дни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Превърнете активността си в предприемчивост

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Превърнете активността си в предприемчивост,