Свързани новини

04.10.2013 14:37

Георги е първият изгонен в X Factor

Видян 1307 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Георги е първият отпаднал след първия голям концерт в X Factor. Той влезе в оспорвана битка с другата номинирана от публиката – Теди. Въпреки артистичното изпълнение на „Livin’ La Vida Loca“ и също толкова емоционалното представяне на “I’ll be there for you” на Бон Джоуви, журито бе единодушно, че Теди е човекът, който трябва да продължи напред в шоуто. Георги, когото мнозина определяха като двойник на Рафи, не успя да удържи емоциите си и се разплака на сцената. По-късно той сподели, че възприема участието си като малка крачка за самия него и голяма стъпка за музикалното му развитие, добавяйки, че в НАТФИЗ вече го очакват.


Днес в „Здравей, България” той сподели, че е изживял много голяма емоция по време на престоя си в X Factor. „В един момент излизаш на сцената и трябва да си много енергичен, а след това си на елиминации”, каза той  и призна, че и преди двете изпълнения е имал сценична треска. „Най-доброто тепърва предстои”, заяви той и допълни, че вече има доста фенки и много хора му пишат във Facebook.


Тази вечер същата съдба очаква и един участник от категорията на групите и мъжете и жените над 25 години. С трудната задача да бъде ментор на групите, Мария Илиева е денонощно със своите участници и ги учи на тънкостите на многогласието. Специално за тях тя дори изплете гривнички от конец, които да им донесат късмет тази вечер. Най-добрият приятел на Мария – Любо пък следи внимателно репетициите на Виктория, Людмила, Пламен и Жана и е убеден в успеха на своята категория.


Първият концерт в X Factor премина емоционално както за участниците, така и за зрителите на Нова ТВ. В социалните мрежи се водят вече битки между феновете, които подкрепят своя любим участник. След Теди, която откри вечерта, на сцената излезе Иван, който изпя Always на Бон Джоуви в типичния за него рок стил. Таня, която беше променена до неузнаваемост с цветни кичури и наполовина обръсната глава и вече обожава новия си външен вид, „закова” парчето Sweet Child O' Mine на Гънс Енд Роузес. След нея на сцената „заблестя” Нелина, която „вдигна летвата” с Power of Love на Селин Дион.


15-годишната Ана-Мария за пореден път очарова публиката с „невероятния си талант в това крехко тяло” и посвети изпълнението си Hero на Марая Кери на 15-годишната Михаела, която отпадна в Къщите на съдиите.  


Рапърът Наско се държа като истински победител, както коментира Любо, а според Мария талантът му излиза извън границите на България. Той изненада зрителите като изпълни In Da Club на 50 Сент под съпровода на народни певици.


Изпълнението на Мартин очарова журито, което не спести похвалите за младежа. "Имаме секс символ в X Factor, Марто", бяха думите на Любо след песента на Били Айдъл Speed. Мария Игнатова призна, че се е влюбила в новия Били.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се