Свързани новини

02.10.2013 11:50

Любовницата на Бербо влезе в сериал

Видян 2031 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от основните персонажи в новия сериал на ТВ7 „Секс, лъжи и ТВ" - гримьорката на телевизионните звезди, е прототип на скандалната Силвия Стойчева.

  

Известна като любовница на Димитър Бербатов и съпруга на Наско от БТР, разкрепостената дама е една от най-големите устатници в софийския хайлайф, пише Всеки ден.


Нейната роля в сериала се изпълнява от Стефания Колева, която се появи във филма с променена визия - вече с къса коса, но пак блондинка. В сериала няма главен герой, но има много звезди, които играят самите себе си. Историята се представя през очите на гримьорката на телевизията Нюз7, през чийто стол минават всички герои. 


Подобно на Стойчева, и гримьорката от сериала е запалена по езотериката и източните философии, които пропагандира наляво и дясно. Признава, че има силикон в бюста, но отчита корекцията като грешка. Тя е заклет веган, не вкусва месо, като така контролира килограмите си и защитава уличните кучета.


Сред другите участници в сериала са Любо Дилов, сценарист на лентата, който показва и как се готви преди ефир за шоуто си „Пуснете водата". Собствените си професии представят и лицата на ТВ7 и Нюз7 Валя Войкова и Уляна Чан. Всемогъщият телевизионен бос, който влиза във война с Нюз7, се играе от Юри Ангелов, познат като Распутин от „7 часа разлика".


„Секс, лъжи и ТВ: Осем дни в седмицата" стартира само ден след началото и на другия медиен сериал „Четвърта власт", който разбуни духовете в мрежите с крайни мнения. Тези, които не харесаха поредицата на БНТ, веднага се влюбиха в другия сериал. Те обаче са коренно различни. Единият е сериозен политически трилър, а другият по-комедиен, по-забавен и ироничен. 


„Грабна ме от първите минути, нещо различно е, такъв сериал досега не е имало - да се смеси реалити с измишльотина, все пак е хубаво да сме в крак с модата", коментира един от зрителите във форума на сериала. Друг пък посочва, че историята му е харесала, защото е динамична и напрегната, но в същото време и не натоварва със сложни послания.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби