Свързани новини

26.09.2013 14:29

Лияна излезе от VIP Brother изненадващо

Видян 1798 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лияна излиза от Къщата заради операция, а съквартирантите се притесняват от сутринта за нея, предаде Айнюз. Павел Чернев се опитваше да успокои певицата, която много се разстрои, че трябва да влезе в болница.


Спешното излизане на Лияна се налага заради имплант, който трябвало спешно да й се постави в челюстта. Лияна има подкрепата на всички звезди, а най-вече тази на манекена Мариян и спортистът Тервел Пулев.


Проблемите на Лияна със здравето започват на 3 юни тази година. Тогава тя усеща пулсираща болка в зъбите. "Болката в началото и сега не беше по-силна от такива случаи. Но започнах да се подувам. Взе да ме боли жестоко главата. Ужасни болки, никога не съм усещала такива.


Не мога да ги опиша. Не можех да виждам, не можех да чувам. Пила съм аулин през половин час. Казваха ми, че ще се отровя, ако продължавам така. Но... болките не минаваха. Стигна се дотам, че си купувах от аптеката упойки, които сама си слагах със спринцовка във венеца. Можете да си представите какви жестоки болки са били, за да прибегна до това.


Защото нямаше лекарство, което да ми помогне. Имах и висока температура. Няма да забравя - гледах как от ръцете ми излиза вода. Цялото тяло непрекъснато ми беше мокро – от болката и от възпалението. Бях се подула, не бях себе си. Това най-малко ме интересуваше, просто исках болката да спре.


През това време свалих 5 кг.”, разказва Лияна. Зъболекарите режат венеца, правят кюртаж на костта, но това не помага. Накрая се оказва, че инфекцията е слязла към лимфните възли.


"Имаше моменти, в които не можех да си поема въздух. Тогава докторът ме в Стоматологичния факултет. Там направиха разрез на лимфните ми възли, които бяха с големината на яйце. Оттам изтече страшно много гной”, спомня си Лияна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Данте Алегиери - Ад

Ново издание на Ад в превод на Кирил Кадийски

След поредицата български преводи на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Важно е да останете отворени за нови идеи

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и