Свързани новини

18.09.2013 17:09

Княз Кирил залюби адвокатка

Видян 1785 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Княз Кирил Преславски - вторият син на Симеон Сакскобургготски, отново е лудо влюбен, съобщи сп. “Ванитатис”.


Новата дама на сърцето му се казва Мирея Блан. Тя е адвокатка от Барселона. Русокосата красавица е на 41 г., разведена, с дъщеря.


Така най-после стана ясна причината за зачестилите пътувания до Барселона на Кирил, който живее и работи в Лондон. От началото на годината Преславският княз всяка седмица пътува до столицата на Каталуня.


“Да, той е лудо влюбен. Много е щастлив. Двамата се срещат много често, въпреки че тя живее в Барселона, а той в Лондон”, споделя пред “Ванитатис” близък приятел на двойката.


Любовта между Мирея и нашия княз станала достояние на медиите през лятото, когато Кирил отишъл на остров Майорка, за да прекара ваканцията си с трите деца. Те са от Росарио Надал, с която от 3 години живеят разделени, но без да са разведени.


През август царският син показал изключително добро телосложение. Макар и на 49 години, той изглеждал като млад атлет, а усмивката не слизала от лицето му. Всички се чудели на прекрасното му настроение, докато накрая станало ясно, че на Майорка почива и Мирея Блан. Тя няколко пъти дошла на плажа при Кирил и дори се изкъпала заедно с него и децата му.


Всъщност княз Кирил бе засечен за първи път публично с Мирея Блан още през май 2012 г. на благотворителна вечеря за нуждаещи се деца в лондонския дворец “Кенсингтън”. Тогава никой не можа да разбере коя е тайнствената блондинка до българския княз.


Любопитното е, че предишната любима на Кирил също бе русокоса. След раздялата си с Росарио Надал синът на Симеон Сакскобургготски се залюби с испанската банкерка Кристина Туньон. Връзката им трая близо две години.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион