22.11.2008 10:06

Аксиния - бисексуална?

Видян 3718 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За кратко време Аксиния се превърна в един от най-големите и популярни секссимволи у нас. Певицата направи няколко сесии за еротични списания, получи предложения за снимки и в чужбина, изстреля четири успешни сингъла. Известността й нарасна главоломно и това даде почва на всякакви слухове по неин адрес. Но във всеки от тях се крие и по малко истина.


От началото на кариерата си Аксиния е набеждавана за това, че си пада и по жени. За по-удобно се появиха не една и две нейни компрометиращи снимки. Най-напред двете със Силвия от Биг Брадър 2 бяха уловени да се целуват на светско събитие. После във facebook профила си сама пусна един прелюбопитен кадър, на който е интимна с непознато момиче. Аксиния коментира, че всъщност двете са близки приятелки и не става въпрос за любовна целувка. На логичния въпрос дали и със Силвия е било обикновена близост, тя отговаря, че от много време не поддържа никакви отношения с нея, и че темата е напълно затворена. „Не искам да обяснявам тази история. Ще кажа само, че двете нямаме нищо общо и е съвсем нормално да съм правила някакви щуротии, когато съм се разлигавила. Била съм по-малка, и не толкова известна.“, разяснява още певицата. Когато бе гост в Шоуто на Азис Аксиния хвърля и друга бомба: „И аз ценя женската красота.“, изцепва тя по време на ефира.


Според мнозина обаче това поведение е поза и певицата просто се забавлява с подобни твърдения. Освен това, от пиар гледна точка, в момента е много популярно да имаш по някоя хомо-изцепка. Да вземем за пример Линдзи Лоън, която месеци наред вече държи този коз пред медиите. Но Аксиния има и други интересни новини, за които бе така любезна да сподели пред СЛАВА. Певицата разказа къде се бе позагубила напоследък: „Два месеца през лятото прекарах в Турция. Там се снимах за няколко известни списания. Вече се появиха снимките ми от Esquire, но правих и доста други. Не съм била на кориците им и няма защо да се превъзнасям колко съм велика. Тамошни букери ме харесаха и ми предложиха договори за модните страници на няколко издания. Станаха страхотни сесии. И нямам връзка с никакъв турчин или нещо подобно, за да не излезе пак поредната клюка!“ Кой плаща тогава за воаяжите на Аксиния? Защото след два месеца в Турция, тя пътува и до Франция. Там красавицата остана само две седмици и твърди, че е била при свои близки хора. Тъй като поговорихме с нея на едно събитие, тя съвсем логично отговори, че може лесно да се види откъде идват доходите й. Наистина Аксиния бе водещ и изпълнител на вечерта. „Свързвали са ме с много мъже, които често са наричани и мои спонсори, но това не е така. Само ако някой реши да ме сваля с парите си и по супер груб начин, не е познал! Ще си има неприятности. Още веднъж отричам и да съм била любовница на Васил Божков.“, разказва секссимволът. От друга страна, пред Венета Райкова Аксиния се изповяда, че е получавала директни предложения от състоятелни мъже. Даже говори, че след изявите й в еротичните издания, е станала много вървежна сред господата. Започнали са да я търсят и да й дават всякакви суми, като най-често са й казвали сама да си каже цената. Обидена на тези подмятания, тя не е приемала офертите. За разлика от фолк колежките си, попизпълнителката няма сутеньори и не иска и да има, защото не приема този начин на популярност. „Визията ми на сексикона не е идентична с душевността ми. Палава съм, но не и продажна.“, завършва Аксиния.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес приемайте предизвикателствата

Днес приемайте предизвикателствата като възможности