Свързани новини

23.05.2013 13:13

Майкъл Дъглас стана гей заради награда

Видян 1666 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майкъл Дъглас, въпреки че е в пенсионна възраст, стана гей на стари години. Причината е стремежът му да вземе актьорската награда в Кан с ролята на знаменития пианист от близкото минало Либераче. В кожата на неговия млад любовник и автор на книгата, по която е направен сценарият, влиза Мат Деймън. Проектът "Зад свещника" е трябвало да бъде реализиран още през 2010 г. Но великият режисьор Содърбърг е решил да изчака възстановяването от рак на гърлото, което претърпя Дъглас. "Завръщам се в голямата игра", обяви снощи в Кан Майкъл Дъглас. Оказа се, че той лично познава героя си. Когато бил на 12, Либераче бил съсед по имение на фамилията Дъглас в Палм Спрингс. Филмът ще бъде показан още тази неделя по НВО и така старият актьор ще може да се включи и в битката за тв наградите Еми, както и за Оскарите идната пролет.


В деня на старите кучета на Ривиерата Робърт Редфорд не само показа новия си филм "Всичко е изгубено", но и анонсира следващия си проект, в който ще включи и друг от мохиканите на Холивуд - Ник Нолти.


Междувременно в Кан типи трескава подготовка за утрешния бал на Шарън Стоун в подкрепа на битката със СПИН.  Лично Роберто Кавали е поел дизайна на градината и салоните на най-ексклузивния хотел на целия Лазурен бряг - Кап д'Еден Рок или Носът на Райската скала, където ще гуляят богатите и известните. Интериорите ще бъдат решени в любимите на италианеца зеброви и тигрови шарки и дори кожи, а кувертът минава 5000 евро.


Борис Ангелов


Кан


Снимка:бта



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби

Съвсем не лек ден в бизнеса

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от