Свързани новини

15.05.2013 21:30

Галена Великова от Денсинг старс чака момиченце

Видян 1943 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Красивата дама от журито на Dancing Stars – Галена Великова, официално потвърди, че е в щастливо очакване на първото си дете, предаде Нова тв. Tреньорката по спортни и латиноамерикански танци и международен съдия от редица престижни състезания е в прекрасна форма и безпроблемно пътува от Атина до София два пъти седмично. Галена е собственик на верига танцови училища в Гърция и от 15 години е омъжена за гръцкия бизнесмен Константинос Хайнас. Той бил изключително щастлив от новината, че двамата с Галена очакват момиченце, което ще се роди в края на септември.

Галена сподели, че се чувства прекрасно, без традиционните за бремеността дискомфортни състояния и се надява това да продължи до раждането на дъщеричката й. Справедливата съдийка от Dancing Stars добави, че е дала достатъчно години на танците и кариерата си и сега планира да се отдаде на най-голямото щастие в живота на всяка жена – майчинството. Лятото й няма да бъде свързано с почивка на морето и плажа, а с по-щадяща програма, съобразена с напредналата й бременност.

„Оттук нататък в живота ми на първо място ще бъде детето. Цялата ми програма ще бъде съобразена с неговите нужди – останалото ще почака”, развълнувано сподели Галена.

Освен заради потвърждаването на щастливата новина, шоуто днес има още един повод за празник – рожденият ден на Стелла Ангелова. По този повод на своята Фейсбук страница тя написа: „Не съм го празнувала в България, откакто напуснах като малко момиче. Няма да забравя никога хората, които бяха до мен и направиха това завръщане малко по-лесно. Благодаря на всички, които ме обгръщате с позитивност и обич, особено днес”.



снимка: Нова тв



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни