Свързани новини

05.03.2013 11:17

Дими призна: Дъщеря ми се самоуби заради рак!

Видян 2335 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всичко написано за Деметра е лъжа. Крайно време беше да кажа истината. Това е едно дете на 23 г., с много приятели в Англия, в България. Завършила е университет. Няма истина в тази помия. Никой не ми се е обадил да ме попита. Това дете има приятели, има роднини, които са принудени да четат тези глупости, заяви Димитър Казълов-Дими за самоубийството на дъщеря си в Нова телевизия.


Това, което е разбрала, е било скоро преди да вземе фаталното решение. Полицията беше прибрала всичко - компютъра и писмото, което Деметра беше написала. Сестра й не е имала възможност да го прочете. Дори ние не знаехме, защото беше в полицията. За съжаление в компютъра нямаше нищо. Тежка диагноза - неизлечима форма на рак. Писмото беше написано с чувство за хумор, искала е да облекчи болката на всички. Искала е всичко да свърши набързо. Писмото е много лично, с много любов към всички. Опитва се да ни успокоява, каза още брадърът. Той разкри, че Деметра е имала братовчед, който си е отишъл от този свят от същото заболяване.

"В Къщата си има правила. Когато се налага някой да напусне, го викат в изповедалнята, но там не се коментират причините. Това е написано в договора. Деметра никога не се е обаждала във ВИП Брадър, за да говори с мен. Проверих разпечатките. Тя беше такъв характер, че е абсурд да се обади. Веднага тръгнах за Лондон, след няколко часа. Сестра й не смееше да се прибере в апартамента. Аз отидох по най-бързия начин, за да нормализирам нещата", разкри Дими.

Дими разказа и за ВИП Брадър. Стойка ме нави да участвам, плюс това ставаше въпрос и за пари. Забавно ми беше, не виждам нищо лошо. Ситуацията беше такава, че нямаше причина да се дразня. Нямаше такива хора. Аз се забавлявах наистина, с малки изключения. Изгледах целия сезон на запис и никъде не видях да съм интриганствал. Победата на Лестер не ме изненада. Успехът в такъв формат е низ от случайности. По-често такива хора печелят. Стойка наистина беше огорчена най-много от отношенията си с Найден. Тризначките бяха забавни, сподели Дими.


снимка: Блиц



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей