Свързани новини

07.12.2012 14:15

Искат Преслава в италиански филм

Видян 4622 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Италиански продуценти преговарят с Преслава за участието й във филм посветен на голямата актриса и световен секс символ през миналия век – Клаудия Кардинале. Те я видяли на нейно участие при престой в София и установили, нашата певица прилича невероятно на италианската легенда на младини.


Кинаджиите били изумени от невероятната прилика на двете дами, след като видели нашата звезда на едно участия в София. Вероятно повлияна от този комплимент, на концерта на „Планета“ Преслава се бе докарала досущ като кино звездата от близкото минало. Тя бе гримирана, и с кок, характерни за италианската прима за годините, когато правеше най-хитовите си филми.


Още не е ясно каква точно ще е ролята на Преслава, както и дали ще е епизодично появяването й или ще вземе цялата роля, както и ще се стигне ли до подписване на договор. Според близки до певицата, засега е имало само разговор, на който е била представена концепцията за филма. Предстоят още срещи, защото снимките започват през лятото на 2013 г.


Кладия Кардинале гостува в България през март тази година за 15-тото издание на “София филм фест”. Тогава 72-годишната актриса получи традиционната награда на София за изключителния си принос към киното. В НДК бе показан и филмът с нейно участие “Гепардът” на Лукино Висконти. След това министърът на културата Вежди Рашидов й връчи наградата „Златен век“.


За Преслава това няма да е дебют в киното. Тя вече има участие в сериала „Столичани в повече“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион