Свързани новини

27.11.2012 10:10

Изгониха Сани Алекса от Къщата

Видян 2096 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Певицата от X Factor Сани напусна къщата на Биг Брадър снощи. Другите двама номинирани за изгонване бяха Стойка и Миро.


Биг Брадър пък прояви благосклонност и върна Панайот в Къщата, след като гълъбовският плейбой прекара шест дни сам в тайна стая.


На излизане от Къщата Сани заяви, че е очаквала да напусне.


„Не се сърдя на никого, имало е моменти, в които нещо се е случило, но това минава и заминава.  Вътре е ужасно различно, мислех, че е лесно, но се оказа трудно“, сподели тя.


По време на номинациите Сани номинира Стойка, защото според нея имала труден характер и командвала доста. Позволява си да обижда останалите съквартиранти, смята певицата.


Лили беше другият номиниран от нея съквартирант, защото си е позволила да я обиди. По време на мисията за белене на картофи я е нарекла „тъпачка”. Освен това според Сани Лили играе роля и в повечето случаи преиграва.


Лили пък посочи за изгонване Миро. Според нея той преиграва и се прави на много загрижен.  Лили номинира и Александра. Дразнела се от това, че певицата се прави на всезнаеща, фамилиарничи. "Сигурна съм, че Сани не храни симпатии към мен", призна красавицата.


С "огромно удоволствие и лека злоба" Нед номинира Стойка, защото постоянно правела забележки на хората. Това ме дразни и изнервя, посочи Найден.


Стойка беше и първия избор на тризначките, защото според тях тя е прекалено агресивна и неспокойна, и се нуждаела от психолог. Стойка още не можела да преживее драмата от провала на мисията си и се държала неспокойно. Александра беше другият им избор за номинация. Според сестрите тя преигравала, излагала се в шоуто с незнанието си да готви, да си оправя косата и т.н.


Панайот, който също имаше право да номинира, избра да изгони Стойка, защото не го харесва и се държи грубо с него. Пацата не намира общ език с нея, намира я за "противна, гнусна и подмолна".  Вторият, който Пацата посочи за изгонване, беше Мирослав. Панайот каза, че това е стратегическа номинация.


Пацата се завърна триумфално в Къщата, след като прекара дни наред в тайна стая. При съквартирантите с тайна мисия влезе майка му Нели, която със слушалка в ухото трябваше да слуша напътствия от сина си и да задава въпроси на съквартирантите, без те да заподозрат коя е. Нели обаче бързо беше разконспирирана. Въпреки провалената мисия обаче Биг Брадър реши да върне Пацо в играта, тъй като издържал сам шест дни в тайната стая и се справил със задачата да обере някой от съквартирантите, без да го усетят.


Майката на Панайот – Нели, призна, че синът й дразни, тъй като прекалено много иска иска да бъде център на внимание. За мен той още е едно голямо дете, сподели тя.


„Няма да пия повече, да знаете“, зарече се Пацо при завръщането си в Къщата, на което съквартирантите отвърнаха с бурен смях.


„Колко живота имат някои съквартиранти в тази къща“, възмути се пък Стойка при повторното влизане на Панайот.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец