Свързани новини

14.11.2008 10:23

Транс легенда в Escape

Видян 1800 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Немският заслужил майстор на прогресив саунда Ronski Speed ще е специален гост на 14 ноември в столичния клуб Escape.


От масивния успех на разтърсващия "Im alone" през 2003, името на германеца не слиза от устата на топ ди джеи като Paul van Dyk, Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Oakenfold, Above & Beyond и Ferry Corsten. Продуцент на класики като "Iris", "I Will Follow You" и "Incognition", днес Ronski Speed се радва на солидни букинги по целият свят и участия на фестивалите Mayday, Love Parade и Nature One.


Транс героят, който в едно интервю казва, че ако не беше станал ди джей, сигурно щеше да е филмова звезда, днес се наслаждава на уютната 44-а позиция в световната класация на Топ 100 на DJ MAG и по всичко личи, че се е прицелил още по-нагоре. На 15-ти ноември поредната вечер посветена на магията наречена Cocoon, ще представи една от младите надежди от отбора на папа Свен (Sven Vath) - загадъчния Chris Tietjen.


Роден в Кан Франция през 1985 г., безсрамно младият Chris, вече вдъхновен от "бащата на техното" Sven Vath, не се чуди дълго преди да се докопа до първия си чифт грамофони. Съдбата го завежда през 2002 на Ибиса на частно парти на идола му, където успява да направи впечатление зад пулта, за да стигне през заветната 2006 и до мечтания ди джей ростер на агенцията на Sven Vath.


Днес Chris се е превърнал в един от най-добрите амбасадори на Cocoon, владеещ до съвършенство умението да пресъздава автентичния саунд на култовия лейбъл и да транспортира франкфуртското настроение в клубовете по целият свят. Стилът на Chris Tietjen е прекрасна бленда от дийп, груви тек хаус и хипнотични минимал звуци, сред които познавачът на това изкуство, лесно открива отличителните за лейбъла техно бийтове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева