Свързани новини

21.11.2012 12:37

Бг парадокс: Да следиш законите и сам да не ги спазваш

Видян 1868 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пълната забрана за тютюнопушене на закрити обществени места влезе в сила от 1 юни 2012 година. Може ли медийният експерт и председател на СЕМ Георги Лозанов да я е пропуснал?


Наглост или елементарно неуважение към българските закони демонстрира преподавателят в СУ и стожер на законите в медиите Лозанов, пушейки напълно необезпокояван в столичен ресторант. Побелелите коси и официалните дрехи на медийния експерт допълнително засилват контраста между думите и действията му. "СЕМ е либерална институция, но имаме известна национална отговорност", твърди самият 54-годишен български "културозащитник" и председател на СЕМ. Следващият логичен въпрос е защо персоналът на заведението позволява въобще подобни своеволия? А отговорът е повече от ясен - не Америка, България е страната на неограничените възможности. Само в любимата родина законите важат за някои от нас, а хората с пари или популяност се имат за недосегаеми! 


Снощи читателят Станислав Божков изпраща снимката на пушещия Георги Лозанов и своя коментар по темата: "“Ето как г-н Георги Лозанов демонстративно пренебрегна забраната за пушене. Г-н Лозанов обича да коментира етични въпроси, но изглежда се поставя над законите в страната. Персоналът на заведението отказа да направи забележка на г-н Лозанов и спътницата му (също пушеща), а на вратата на заведението имаше поставена табела с искания за отмяна на забраната. "Дежурните" телефони за сигнали не работеха. Един от признаците за ненормалността в страната ни е това, че обществени фигури си позволяват демонстративно да нарушават законите, приети от същия парламент, който ги е назначил”.


 


Снимка: Блиц



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за