Свързани новини

13.11.2012 15:47

Мехмед от „Перла“ се ожени за Мис Свят

Видян 4884 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Турската телевизионна звезда Къванч Татлъту се ожени за дългогодишната си приятелка Азра Акън, бивша Мис Турция и Мис Свят 2002 г., съобщи арабският тв канал Ал Арабия, който се позовава на турски медии.


Къванч и Азра сключили брак в Холандия. Азра е холандска гражданка и по този начин и Къванч ще получи холандско гражданство. Според холандските закони при брак с чужденец брачният партньор веднага получава гражданство, цитира телевизията БТА.


Благодарение на това Къванч ще може да отърве войнишката служба, която в Турция е задължителна. Притежаващите чуждо гражданство турски граждани могат да откупят военната си служба.


Къванч и Азра са заедно от доста време. Двамата на няколко пъти се разделяха и след това пак се събираха. За Нова година си направиха романтично пътешествие във Венеция.


Няколко месеца след това двойката публично обяви, че са се разделили "окончателно и завинаги".


Но раздялата трая кратко, защото през април двамата пак се събраха. Според техни приятели Къванч и Азра са лудо влюбени един в друг.


Татлъту, познат на българските зрители като Мехмед от тв сериал "Перла", Бехлюл от "Забраненият плод" и др., е най-печелившият сред младите турски актьори. Той печели както от участие в тв сериали, така и от реклами.


Станал популярен отначало в Турция със сериала "Перла", след време славата на Къванч се разнесе в арабските страни, както и в България.


И в момента Къванч е най-популярният турски актьор на три континента, особено харесван е в арабските страни.


Азра Акън е туркиня, родена в Холандия. В момента тя води дело срещу известния турски продуцент Еркан Йозерман, когото обвини, че отправил доста обидни думи по неин адрес на публично място, наричайки я "холандска девойка от предградията", "нещастница", че е "унищожила всеки сериал, в който се появила", че не разбира как тя въобще е станала Мис Свят. Азра иска 50 000 турски лири обезщетение от Йозерман.


По време на делото миналия месец продуцентът не се появи в съда, а Азра Акън, която беше там, за да даде показания, не успя да сдържи сълзите си. "Всичко това наистина много ме разстрои, много съм обидена. Извинете ме, но не мога да сдържам повече сълзите си, за първи път се изправям пред съда", каза тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци