Свързани новини

18.09.2012 13:15

Мадона посвети песен на Лейди Гага

Видян 1388 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мадона обвини скандалната певица в имитация и за пореден път се изказа остро срещу нея. Това се случи по време на концерт на звездата в Атлантик Сити, Ню Джърси.По време на шоуто Мадона най-неочаквано спряла да пее и изкрещяла на тълпата:


"Искам да посветя тази песен на Лейди Гага! Защото я обичам! Наистина я обичам! Все пак имитацията е най-висшата форма на ласкателство".


Поводът за нападките на 54-годишната попзвезда към по-младата й колежка беше песента Express Yourself, която според Мадона Гага е изкопирала съвсем точно в сингъла сиBorn This Way.


"Мисля си - каква по-добра реклама за песента ми от това", допълни певицата, която не пропусна да изпълни въпросната песен по време на световното си турне MDNA.


До момента Лейди Гага се въздържа да коментира нападките по свой адрес:


"Понякога хората се чувстват добре да критикуват работата на останалите. Това им помага да не се вглеждат в себе си и в това, което правят", споделя също по време на концерт в Нова Зеландия Гага, пише inews.bg


"Ако човек е истински добър, то той може да открие нещо красиво във всеки около себе си. За мен не е важно да не влизам в конфликти - искам само да правя своята музика", категорична е тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!