29.08.2012 13:13

Гавра с бащата на Бербатов

Видян 1943 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандалният бизнесмен Димитър Герасимов, който доведе до фалит ФК Бдин (Видин), дължи 25 000 лева на Бербатов. Не става въпрос обаче за Димитър, а за баща му Иван, който бе изпълнителен директор на видинския клуб, пише Блиц. Тимът се подвизаваше в Западната Б група, но заради тарикатлъкът на Герасимов я докара до просешка тояга. В момента Бдин едва крета в селските дивизии на северозападна България, пише БЛИЦ.

 


Бившият собственик на клуба виси с пет заплати на Иван Бербатов. Те уточниха, че месечното възнаграждение на Бербатов-старши е било 5 бона. Герасимов е задлъжнял и към повечето от футболистите. Недоволни от безхаберието на Герасимов са Мартин Керчев, Владо Мирчев, Тодор Тимонов-Лимона, Тодор Кючуков, Петър Кюмюрджиев – все доказани в А група играчи, носили екипите на доста солидни отбори.

  

 

Керчев и Лимона до такава степен били полудели, че тръгнали да търсят под дърво и камък Герасимов. Той обаче се криел като дявол от тамян. Не си вдигал телефоните и се правел на заспал.

 


“В чудо се видях. Толкова му вярвах на тоя човек, а той ме излъга. Излъга и момчетата. Вкара ме в голяма беля”, тюхкал се Иван Бербатов.

 

Това обаче не било всичко. Герасимов имал да дава пари и на няколко хотела, където отборът на Бдин е пренощувал преди мачовете си извън Видин. “Тоя господин излъга цял Видин, че ще вкара отбора в А група, че ще води тима на подготовка в чужбина и че ще купи луксозен автобус”, коментират разпалено в дунавския град.



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.