Свързани новини

09.07.2012 17:23

Черната Златка лъсна в още един сайт за проститутки

Видян 4778 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като стана ясно, че името на плеймейтката Златка Димитрова,по-известна като Черната Златка, присъства в скандалния каталог за еврокомпаньонки на Май Ейджънси, сега се оказва, че това съвсем не е единствената нива, на която тя жъне, а други орат.

Над 320 снимки на моделката красят страниците на сайта за компаньонки daphoz.com и са достъпни за всички срещу заплащане. Това е поредният еротичен сайт със снимки на Черната Златка, оповестен в публичното пространство.

Припомняме. че в началото на месеца прокуратурата разкри, че трите плеймейтки- Черната Златка, Дорис Дилова и Светлана Василева са били в агенцията за проститутки, заради която в края на юни ГДБОП арестува сочения като част от Октопода Антон Петров-Хамстера. Същият ден беше арестуван и 29-годишният Мирослав Йончев , шампион по фитнес и носител на титлата Мистър България 2003.

Модната агенция на Мирослав Йончев Май Ейджънси е въртяла проститутки за Хамстера Установено е, че скъпо платените проститутки са се отчитали на Йончев, който пък се  предавал парите на Хамстера. 

След като стана ясно, че Златка Димитрова е била част от каталога на фирмата, бургазлийката обиколи медиите, за да отрича, обяснявайки, че снимките й са използвани в сайтове за проститутки без нейното знание.

Преди година голи фотоси на Златка изплуваха и в еротичния сайт Missaphrodite 2012.com. Тогава плеймейтката призна, че всъщност тези снимки не били за този сайт, а еротичната сесия правила за еротично белгийско списание. Тя наивно вдига рамене и твърди, че не знае как след това те са попаднали в Missaphrodite 2012.com. 

Интересен факт е ,че именно Белгия е основната страна, за която били изнасяни моделите на Май Ейджънси, в която Златка също е участвала. Момичетата били препращани именно за тази държава и въпросното еротично списание най-вероятно е било като каталог за еврокомпаньонки.




Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева