Свързани новини

05.07.2012 13:07

Лейди Гага: Ще съм много щастлива, ако целият свят стане хомосексуален

Видян 2908 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тя успя да шокира света с екстравагантния си стил. Шантави обувки, перуки, рокля от месо и нетипичен грим са само част от аксесоарите, които превърнаха Лейди Гага в звезда.


И тъй като хората свикнаха да очакват нови и нови неща от нея, фактът, че вкарва розовия цвят в косите си и кожено изрязано облекло, което се доближава много до бельо, не изненадва никого.


С тази визия певицата се появява на корицата на австралийския "Maxim". 26-годишната дама застава пред обектива на Ренинио Мейфреди.


Гага расте силно повлияна от творци като Куин и Мадона. С втората, днес вече са в пряка конкуренция. Интересното е, че има и друга певица, която е привлякла вниманието на малката Стефани.


"Бях на 13 години, когато Бритни стана известна. С приятелите ми стояхме сред публиката на TRL (шоу, давано по MTV) веднъж седмично. Но дори тогава не ѝ бях голяма фнека. Бях изумена от екзалтираните почитатели, които имаше и скандираха името ѝ. Харесваше ми да бъда част от тази цялата истерия и шумотевица. Иска ми се да се върна към това усещане", споделя мис Екстраваганца за медията.


Години по-късно Гага може спокойно да си съперничи с Бритни, защото и нейните фенове са луди по нея и с трепет следят всяка нейна изява. Макар че визията ѝ казва "не ми пука какво си мислите", в действителност Стефани Германота (както е истинското име на изпълнителката) пази ревностно личното си пространство.


"Апартаментът ми е моята сцена и спалнята също, но това са сцени, които не ви е позволено да виждате. Ако някой друг се намести на това място, атмосферата отива по дяволите и цялата тази енергия и всичко се превръща в един цирк", категорична е Гага.


Нарастващата ѝ постоянно слава акумулира около себе си безброй слухове, свързани дори със сексуалността ѝ. Преди време някои медии се кълняха, че тя е хермофродит!


На въпрос с кого би предпочела да има интимна връзка – с момче или момиче, Гага отговаря: "Зависи от момчето и от момичето. Но няма да дискутирам моя сексуален живот с вас. Бих казала, че щях да съм много щастлива, ако можеше целият свят да стане хомосексуален".


Българските фенове на Лейди Гага също ще имат възможността да я видят, тъй като тя включи в световното си турне и София и на 14 август ще пее в зала "Армеец".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се