Свързани новини

06.06.2012 11:56

Цеца Величкович бе изправена пред съда в Белград

Видян 6261 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандалната сръбска фолкпевица Цеца Величкович отново бе изправена пред съда в Белград. Този път срещу нея има иск за 116 000 евро от Воислав Джуркович, който твърди, че е дал парите на покойния съпруг на фолкпевицата Желко Ражнатович в нейно присъствие. На първото дело Величкович бе осъдена да плати цялата сума от 116 063 евро заедно с лихвите, но тя обжалва присъдата.


Във вторник певицата не се яви пред белградския съд. По време на заседанието стана ясно, че Величкович не е наследила имотите на убития си преди 12 години съпруг Желко Ражнятович - Аркан. Сега тя трябва да изплати още 500 000 евро глоба поради незаконната продажба на футболисти от отбора Обилич. Припомняме, че Аркан бе убит през януари 2000 г. в Белград. Той е смятан за един от най-големите военнопрестъпници от бивша Югославия. Аркан има девет деца. Първата му съпруга Наталия Мартинович 12 години е в люти делби с Цеца Величкович за имотите му. "Минала съм през много неща през живота си, той е като холивудска приказка", каза Цеца през май, когато гостува в "Карбовски: Директно". "Имам брак зад себе си, две прекрасни деца, голяма любов, тъжна житейска история. Просто човек не е в позиция да влияе, да промени или заобиколи нещата в живота", заяви балканската прима на фолка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби