Свързани новини

12.12.2011 14:41

Вино Домейн Пещера събра Радина Кърджилова и Деян Донков

Видян 3098 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Коледните и новогодишни празници вдъхновиха специалистите от Винпром Пещера, които създадоха колекция от 4 вида вина – Каберне Совиньнон, Мерло, Шардоне и Мускат с марката Домейн Пещера. Серията е нова на пазара, но вече е носител на поредното златно отличие. Напитките на Бакхус вече имат своите почитатели и в чужбина, сред които е световно известния дегустатор и енолог Греам Бартшоу. Интригата обаче е в рекламния клип за новата марка вина, който предстои да завладее екрана на най-гледаните телевизии в България, научи 19`минути. Във видеото филмовите и театрални звезди Радина Кърджилова и Деян Донков ще ни пренесат в една приказка разказваща за страст, емоция и наслада. Светската двойка доказа, че са заедно и се обичат повече отвсякога. Напоследък всички твърдяха, че Радина и Деян са разделени. Хора от екипа споделиха пред вестника, че дори зад кадър страстите между двамата са излезли извън контрол и се е наложило да снимат спонтанните емоции на двамата екранни любимци.  Рекламния клип е заснет в Кино център Бояна  от популярния режисьор Ангел Апостолски.
Заради достъпната си цена и превъзходните си качества вината с марката Домейн Пещера се очаква да се превърнат в хит на българския пазар, прогнозират специалистите. Именно затова стартира и провокативната рекламна кампания на Винпром Пещера, да ги направи разпознаваеми и популярни сред потребителите. Рекламния клип със сигурност ще  провокира интерес и желание за най-прекрасни изживявания. А от сега е ясно, че Деян и Радина ще бъдат заедно на празниците в компанията на чаша вино.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни