Свързани новини

08.12.2011 15:36

Финалистите в„X Factor" ще пеят с легенди на българската музика

Видян 2312 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Втората задача в последния за този сезон концерт ще покаже сценичния и музикален напредък на Александра Апостолова, Богомил Бонев и Рафи Бохосян. Те ще изпълнят песни от кастингите, с които впечатлиха журито. Александра ще представи красивата госпъл песен "Amazing Grace", Рафи - веселата "Just a Gigolo" на Дейвид Лий Рот, а Богомил – "Stay" на групата Hurts.


След тези изпълнения един от тримата, с най-малък зрителски вот,  ще напусне надпреварата, а останалите двама ще изпълнят по още една песен. Участникът с най-много зрителски гласове ще стане победител в „X Factor".


Линиите за гласуване са отворени от  миналия вторник и няма да бъдат затваряни до финала. Един от гласувалите ще спечели нов автомобил Хюндай.


По време на големия финал ще видим как жителите на Пловдив, Бургас и Горна Оряховица – родните места на Сани, Рафи и Боги, подкрепят своите фаворити. Те са подготвили много специални изненади за тримата участници, които в подгряващия концерт на 7 декември ни пренесоха в истинска зимна приказка.


Богомил изпя “Last Christmas” на Джордж Майкъл, а Мария Илиева определи изпълнението му като абсолютно майсторско. След него Сани удиви публиката с красивата “Silent Night” на Бийонсе, пренасяйки ни в уютна, пухкава коледна вечер. Рафи се превъплъти в Дядо Коледа с песента на Роби Уилямс “So This is Christmas” и ни дари с уникалния си глас и чар.


На сцената се качиха и едни от най-нестандартните и забавни участници от кастингите на “X Factor“. Те изпяха „All I Want For Christmas Is You“ на Марая Кери по абсолютно уникален начин и искрено зарадваха журито и цялата публика.


Няколко дни преди финала, трите топ звезди на „X Factor" се срещнаха със своите семейства. Родителите на Боги споделиха, че се радват на мечтата, която изживява, въпреки липсата му в дома им. Според тях именно той е „бъдещето на българската музика“. За майката на Сани, „тя е абсолютно изграден финалист, който владее сцената“. Самата Александра призна, че шоуто е променило изцяло живота й. Рафи определи своите родители като „ин и ян“ – хората, които го държат здраво стъпил на земята с техните похвали и критики.


Вече са известни резултатите от играта "Покажи ни своя X Factor". Първа награда - комплект мобилен телефон HTC Sensation и слушалки HTC Beats, предоставени от MТel, печели Венцислав Коев от Русе. Втора награда - слушалки HTC Beats, отново предоставени от MТel, печели Християна Петрова от Добрич.


Миналата седмица започна записването за втори сезон на най-мащабното музикално шоу. На сайта: http://xfactor.novatv.bg/ всички желаещи да станат част от “X Factor” могат да попълнят регистрационна форма. Екипът на предаването ще се свърже с всички одобрени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и