Свързани новини

14.11.2011 10:45

Васко Василев се завръща, Джон Лоутън гостува на “Х Factor”

Видян 1839 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендарният изпълнител на “July Morning” – Джон Лоутън, влиза в “X Factor”. Вокалистът на „Юрая Хийп“ ще помага на участниците в първата им задача този вторник - изпълнения на парчета на световни групи като Гънс енд Роузес, Куиин, Ролинг Стоунс…
Лоутън е силно привързан към България. Той доказа това и с участието си в копродуцирания от Нова ТВ филм Love.net. В момента музикантът работи по още един проект – английската версия на двойния албум на Диана Експрес – „Площад Синева“. Продуцентът Д-р Милен Врабевски e и автор на музиката, текстовете и аранжиментите, както и изпълнител на партии на роял и акустична китара в този албум, а дори не е професионален музикант. Записите ще се осъществят в студиото на китариста и композитор Максим Горанов в Плевен.
Този вторник в “X Factor” се завръща менторът на групата на момчетата – Васко Василев. След като миналата седмица отпадна ексцентричният Jeason Brad Lewis, в отбора му продължават любимците на публиката Рафи и Богомил. Виртуозният цигулар сяда отново на съдийския стол и ще оценява изпълненията на шестимата финалисти.
В музикално шоу номер 1 ще има още една неочаквана изненада, която ще видим в осмия концерт на живо.
С наближаването на финала задачите на финалистите стават още по-трудни. Тази седмица, освен песни на легендарни групи, талантите ще демонстрират вокалните си умения  заедно с едни от най-известните български музикални звезди -  Свилен и Жоро от „Остава“, Галя  (Х “Каризма”), Дони, Любо (Х “Те”), Митко Кърнев (Д2), Сантра.


На 19 ноември феновете на “X Factor” ще имат възможността за втори път да се срещнат със своите фаворити. 19 ноември от 13:00 ч. в столичния The Mall любимците на публиката не само ще раздават  автографи, но ще имат шанса за първи път да се изяват на различна сцена.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд