Свързани новини

10.11.2011 13:05

Азис ще рекламира дамско бельо?

Видян 2164 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от най-известните марки за дамско бельо в света води преговори с Азис и продуцентите му да превърнат българската звезда в рекламно лице на компанията.
Марката бельо, която е любима на повечето световни знаменитости, този път е решила да заложи на по-нестандартно представяне. За новата си колекция, която трябва да бъде показана март месец 2012, производителите искат да направят нетрадиционна и провокативна кампания.


Ето защо са решили да направят компромис и да нарушат дългогодишната си традиция, която повелява бельото да бъде представя само от най-красивите модели в света, като поканят звездата на Diapason Records – Азис да дефилира с изящното бельо. Звездата на Diapason Records привлякъл вниманието на американската компания, тъй като в последните месеци се превърна в един от изпълнителите с най-гледани песни в интернет. Стартът на световната му слава започна след като стана главен герой в популярно руско ТВ шоу, а интересът към него от всички краища на земята нарасна неимоверно след като певицата Кейти Пери публикува в профила си в Twitter негов клип.


В момента от компанията водят преговори с изпълнителят на „Хоп” и продуцента му Ненчо Касъмов чрез конферентна видеовръзка, тъй като многобройните ангажименти на певеца и шефа на музикалната фирма не им позволяват пътуване до Америка.
Популярната в цял свят марка прави грандиозните шоу спектакли с участието на най-красивите жени в света. Без проблем до тях би могъл да застане и Азис, който свали повече от 35 килограма и благодарение на изключителната си упоритост и ежедневни тренировки, успя да извае тяло с перфектни мерки, на което би завидял дори и някой супермодел. Нищо чудно съвсем скоро да видим родната звезда редом до Хайди Клум, Тайра Банкс, Наоми Кембъл и други топмодели.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци