Свързани новини

03.11.2011 14:15

Слай на купон с Азис за ЧРД

Видян 2291 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Силвестър Сталоун целуна за рождения ден българката от ливански произход Енджи Касабие и я поздрави за рождения ѝ ден миналата вечер.Това стана в рибния ресторант на столичния "Кемпински Зографски", научи "Телеграф" от знаменитости присъстващи на събитието.


Слай се появил с охраната си от 7 бодигардове.Телохранителите обаче останали извън залата на тържеството и чинно чакали холивудския ас.Слай се забавил 40 минути.Той си побъбрил с Енджи Касабие, която е диетоложката на повечето звезди у нас. Според източници тя доставя храна и на холивудските звезди, които в момента снимат "Непобедимите 2"  в България.Всеки ден хората на Енджи Касабие готвят специални манджи  за светилата и им ги доставят на мястото на снимките или в хотела, където са отседнали.Силвестър Сталоун бил станал голям фен на гозбите на ливанката с БГ паспорт, Брус Уилис също много се кефел на вкусотиите ѝ. Слай си поговорил с Касабие за храните, диетите и нещата от живота.Той ѝ подарил разкошен букет.


На тържеството пристигнали и знаменитости от родния шоубизнес.Сред тях най-силно се откроявал самият Азис. Там била и певицата Таня Боева.В тесния кръг приятели на Енджи се откроили също бившата моделка и настояща бизнес дама Ивана Скендерова, както и мъжът ѝ - бившият футболист Мартин Горанов.Присъствала и Мария Бонев - бившата моделка, прочула се и с това, че бе залята с киселина.Преди време имаше идея Холивуд да снима филм за драматичния ѝ живот.Сред гостите са забелязани още известна столична стоматоложка, както и Ники Николов от БНТ2.


Слай бил доведен на тържеството от Лес Уелдън - съпруг на родилата наскоро актриса Диана Любенова и един от продуцентите на "Непобедимите 2".Слай изпушил разкошна хаванска пура.Казал, че е много впечатлен от красивите българки.Бил изненадан  и от красотите на Банско и характерните къщи, както се зарадвал много и на типичното българско гостоприемство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.