Свързани новини

21.10.2011 14:44

Путин наема Азис

Видян 2915 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди дни от телевизия в Сибир телефонирали на Азис, за да го интервюират за възгледите му относно политическата обстановка в страната.  „Отнякъде разбрали, че съм ангажиран от партията на Путин за предстоящата му кандидатпрезидентска кампания", изкоментирал Азис в нюзрума на наша телевизия след свое участие. Говори се, че за да огласи няколко предизборни концерта на Владимир Путин, скандалният изпълнител е  поискал хонорар от 300 000 евро.


„Ако не им изнася, съжалявам много. Това е хонорарът ми за Русия. Братушките полудяха по мен, много ясно, че няма да им пея за жълти стотинки", фръцнал се чалга певецът. След като бе жестоко оплют в комедийното шоу Comedy Club по телевизия THT заради клипа към „Мразиш", Азис се превърна в новата звезда на необятната страна. В предаването бе направен дробен разбор на клипа към „Мразиш", където славеят от Костинброд ближе съблазнително сладолед, а в компанията му двама мускулести мъже похапват ягоди. Комиците, осмели Азис, обаче всъщност му направиха услуга, тъй като известността му в Русия изведнъж беляза космически скок.


„От сибирската телевизия, от която ми звъняха, ме поканиха за няколко
участия заради огромния интерес към мен. Страшно много се говорило, че ще пея на изборите за Путин. Оттук насетне ще замълча по въпроса...", загадъчно подметна пред "Всеки ден" певецът. Клюката, че Азис ще пее за Путин, на пръв поглед изглежда невъзможна заради гаврата на изпълнителя с Русия в последния му клип.


Сюжетът в него се развива в руска баня. Този път Васко е заобиколен не от двама, а от седмина красавци, а самият той е топнат в дървена каца с червен надпис „Русия", в каквато навремето са се къпели руските богатири. На няколко места във видеото между краката на звездата примигват сърп и чук, символът на комунистическия СССР.


„Не мисля, че от това ще стане международен скандал, защото днешна Русия бяга и се разграничава от комунистическото си минало", добави Азис. Колкото и шокиращо да звучи, творчеството на Азис влезе в руските училища. Преди няколко дни в сайтовете за видеообмен бе качено видео, в което училищен хор изпълнява на
перфектен български песента „Мразиш".


Нетът вече е задръстен с нейни кавър версии, след като гавраджийското предаване на ТНТ буквално подпали руснаците. Освен тази с ученическия хор има и други, в които полуголи младежи се облизват като котараци върху леглата на студентските си общежития, има и анимации с овце, кози и кучета.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни