01/02
04.11.2008 13:07

Фотографът на Версаче пристигна в София

Видян 1949 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известният фотограф на Версаче, създал най-добрите принтове в Европа за последните две години, работил за имена като Симпли Ред, Дюран Дюран, Ерос Рамацоти, Боб Гелдоф, Бой Джордж Стефано Оппо пристигна вчера в София с полет от Цюрих в 16ч. Топ фотографът идва в България по покана на организаторите на “Фестивал на рекламодателя – Admall 2008”, по време на който ще демонстрира виртуозните си умения, снимайки на живо. След като натрупа първоначални впечатления от България, Стефано Оппо ще се вдъхнови за няколко арт проекта, които ще представи в рамките на фестивала.


Вчера вечерта Стефано Оппо опозна нощна София. Той предпочета фюжън кухня и категорично наблегна на рибата. Стефано се оказа фен на бирата и с удоволствие опита българската бира. Дълга разходка в центъра на града го накара да сравни София с Виена и Париж. Световно известният рекламен фотограф беше буквално изумен пълните заведения в понеделник вечер и се възхити от хората, които могат да се веселят всяка вечер, без да пропускат отговорностите си на другия ден. Стефано беше впечатлен и от точността на хората тук, което е негово неизменно качество, но не е толкова присъщо на италианците. Космополитът, който почти всяка седмица е в различна държава, в момента има ангажименти в Лондон, където работи за представителите на световно известната “банка за снимки” Getty Images.


Стефано Оппо е отседнал в хотел Метрополитън и е приятно впечатлен от лукса и доброто обслужване, които предлага хотела. На 6.11 в България пристига и неговата съпруга Росела Орту, известна като една от най-добрите стилистки, предпочитани от Армани и Версаче. Росела е лична довереница на Донатела Версаче и се запознава с бъдещия си съпруг именно покрай топ дизайнерката. Тя е директор кастинги и стилист на фотосесиите на Стефано Оппо за цял свят. Двамата живеят в самия център на Милано, запазено за най-богатите и известните. Стефано е луд любител на пурите, които си поръчва директно от Хавана и почитател на високите скорости, които развива дори и през зимата с любимия си “Harley Davidson”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Раждаемост

Свещеник обвини Холивуд за ниската раждаемост

Западната развлекателна индустрия успя ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева