24.03.2011 13:35

Белаконтур е новата страст на звездите

Видян 3012 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В началото на пролетта много от нашите знаменитости изглеждат сравнително вталени,без целулит или закръглени коремчета. Всички те са открили ефекта на Белаконтур. Ако искате и вие да свалите някои неестетични и опасни за здравето и сърцето мастни натрупвания, знайте че Белаконтур може да направи това.

Израелското изобретение е дело на екип от учени в Израел и вече се радва на клиенти в над 60 страни по света. Много престижни болници също разполагат с устройството, поради факта, че коремното затлъстяване е медицински проблем. Въпреки многото методи за редуциране на мазнини, апаратът няма аналог в България. „Към нас се обръщат доста пациенти, разочаровани от липосукция, велашейп, мезотерапия и кавитация”, споделят кинезитерапевтките Мария и Валя, които боравят с уникалната апаратура. 

В какво се състои самата процедура?

Пациентът ляга, отпуска се, поставят се електроди и кожата се намазва с гел. С апликатор, излъчващ ултразвукова вълна, започва спираловидно движение по проблемните участъци на тялото. Манипулацията продължава 40 минути. Следват допълнителни 30 секунди с велоергометър. Една процедура обхваща избраната зона – корем, бедра или ръце. Следващата е след минимум 48 часа.  Може също две или една процедура седмично. Има и такива, които посещават Белаконтур веднъж на 10 дни, но това не оказва влияние на резултата.  Снимките и измерванията не лъжат - наедрялата и отпусната плът се свива и стяга, а така наречените „бирени” коремчета при мъжете, се стопяват и изчезват. Няма йо-йо ефект и не се налагат поддържащи процедури.

Освен ефекта от апаратурата, благотворна е и самата атмосфера в приемната на столичната ул. Тотлебен 2(8515155,bellacontourbg@gmail.com) . Нейното  „фън-шуй” - въздействие релаксира хора със стресови професии. 

Не случайно сред клиентите преобладават бизнесмени, компютърни специалисти, журналисти, певци и артисти. В студиото те получават и безценни съвети за здравето и поддържането на килограмите и младостта.





Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 ЗаПлетени истории

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и