Свързани новини

30.11.2010 17:29

Министърът на транспорта карал такси като студент

Видян 1959 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поредният министър, който ще се състезава благотворително в „Стани богат” е Александър Цветков. Сумата, спечелена от него, ще отиде за спортни стипендии за деца, лишени от родителски грижи. Утре вечер министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията  ще отговаря на въпроси от област музика, фармация, спорт, геология, право и други. „Коя от държавите е известна с т.нар. „Змийско вино” – оризово вино с ферментирала в него отровна змия?” /Виетнам, Австралия, Бразилия, Монголия/ е едно от интересните предизвикателства, които Ники Кънчев ще отправи към своя гост.


Оказва се, че и министър Цветков бил доста щур на младини и подобни на своя колега Росен Плевнелиев бил запален рокаджия. Като студент Александър Цветков прекарвал летата си на морето, където нощувал с приятелите си на палатка или на самия плаж. Винаги пътувал на автостоп, и даже навъртял повече от 10 000 км, използвайки случаен транспорт.


Цветков ще признае пред водещия на телевизионната игра, че докато следвал в университета се самоиздържал, карайки такси. Имал една стара „Шкода”, с която превозвал клиентите си предимно през нощта. Министърът ще изповяда, че сред пъстроцветната му клиентела имало и проститутки. Получавал е заплахи за убийство и даже веднъж му извадили нож.


Една от изненадите на министъра на транспорта ще бъде съпругата му Яна Цветкова. В студиото на „Стани богат” ще бъдат и двете му дъщери.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак