Свързани новини

26.11.2010 11:11

Бременна ли е годеницата на Яне Янев?

Видян 3245 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази събота, 27 ноември, в 22:15 часа в студиото на телевизионния таблоид Горещо най-горещата светска двойка – Яне Янев и годеницата му Галя – разказват за връзката си и разкриват много подробности около предстоящата си сватба и за това дали скоро ще имат наследник.


Преди пет години Яне Янев вижда Галя, която стои в ъгъла на претъпканата зала на едно партийно събрание: “Опитах се един-два пъти да я погледна – да я уцеля с поглед, но не успях. Това ме предизвика и мотивира да се свържа по някакъв начин с нея.” Една от първите им общи снимки е от 2005 година от съвместната им работа по предизборната му кампания в Благоевград. Именно тогава са и първите опити на Янев за сближаване. С малки жестове той показва на Галя, че има по-специално отношение към нея – като този да й организира парти за 19-тия рожден ден.


Преди четири години Яне Янев предлага на Галя да заживеят заедно. Сега, вече сгодени, двамата продължават да живеят във ведомствено жилище. Галя е студентка и не работи. Признава, че в момента всички й помагат финансово – и сестра й, и родителите й, и Яне. Двамата внасят всичките си доходи в обща семейна каса и тя записва всички разходи. Споделя, че не е от прекалено суетните жени и не си пада по екстравагантни дрехи и бижута и така успяват даже и да спестяват.


Яне Янев и Галя коментират всички слухове за връзката им и признават, че понякога даже се опитват да прогнозират какво ще е следващото нещо, което ще излезе в жълтата преса за тях.


Янев коментира еротичните SMS-и, които се твърди, че е изпращал, както и “топлата си връзка” с Алексей Петров: “Аз съм убеден, че един ден ще излезе истината, че по-скоро ние от РЗС сме давали на Алексей Петров информация и документи, отколкото той - на нас.”


Кога и къде Яне Янев и Галя ще се врекат един на друг и кой е поканен на сватбата им? Първият мъж ли е Яне в живота на Галя и чакат ли двамата наследник?


Видеоанонса вижте тук!!!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец