Свързани новини

22.11.2010 12:53

Цветелина Янева си ляга с Шрек, а харесва мъже в розово

Видян 4141 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Месец след като навърши 21-години и направи промоция на първия си албум, откритието на Пайнер Цветелна Янева ни допусна в интимния свят на любимите си предмети. Тя разкри в авторската рубрика на Нина Никол за ОК!, че не е вещоманка, а на новите неща се радва максимум 5 минути. Освен това за първи път показа 10-те най-обичани от нея вещи, които пази в дома си. Шокиращото, е че красавица като нея си ляга с грозник сато Шрек, но въпреки това....: „Шрек е като малко, грозно бебенце. Но е много сладък, затова спя с него. Гледала съм всички серии с това зелено човече” – презнава Цвети. Друг любим герой е й е патицата, подарък от приятел от Германия. „Пее с отворена уста – това всъщност съм аз на участие, облечена в тигрово. Жалко, че не е руса, щяхме да сме като близначки” – смее се хитовата изпълнителка.


Цвети обожава играчки, в колекцията й се нарежда й палячо: „Много ми е скъп. Подарък ми е от моя кръстник, когато съм била на 5 годинки. За съжаление той почина и това е единствената играчка, която си пазя и която майка ми не е изхвърлила. Държа си го в стаята в Пловдив. Палячо е ръчна изработка, направен от много известен художник, който в момента не мога да назова”.


На специално място в дома й стои и специалната цигулка: „Тя е подарък на баща ми от известен турски музикант. Той е цигулар, но за съжаление мечтата му и аз да свиря на този инструмент не се сбъдна. Надява се внукът му да свири на цигулка. В нея е вградена моята снимка, когато съм била на 5 годинки. Стои на най-видното място в хола в дома ми”.


Нещата, с които певицата не може да се раздели са нейн портрет, направен от снимка от първата й фотосесия и чашата от фенка:


„Подарък е от първата ми фенка, когато все още никой не ме познаваше. Като излезе първата ми песен, едно малко момиченце с тази чаша засвидетелства любовта си към мен. Както се вижда, тя е вече доста изтрита, липсва буквичката “е”, но това е от много използване. Обичам в нея да си пия кафето с много мляко”.


За рубриката певицата бе приготвила й любимата си нощничка: „Тази е с Мечо Пух. Розовото ми е най-любимият цвят, но не става за ежедневно носене. Моят приятел например има розови сака, розови ризи, розови вратовръзки. Много харесвам мъже, облечени в розово. Имам само детски нощнички, най-много харесвам котката Кити. Имам четка за зъби, часовник, чехли, всичко на Кити. Иначе имам и истинска котка, която се казва Флори”, завършва Цвети Янева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак