Свързани новини

12.11.2010 11:59

Миро в Горещо: Зад кампанията на Елица и Стунджи стоеше един много готин държавен мъж!

Видян 2127 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази събота, 13 ноември, от 22:20 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид Горещо е Миро, който за пръв път разказва подробно за участието си на Евровизия и разкрива доста тайни около самия конкурс.


“Зад кампанията на Елица и Стунджи стоеше един много готин държавен мъж – Президентът!” – твърди Миро и разказва за срещата си с Георги Първанов по повод участието си в Евровизия. Миро разкрива и един неизвестен до момента факт – в годината, в която Елица и Стоян се класират пети, в България е имало телефонно обаждане с въпроса дали разполагаме със зала, в която може да бъде проведена Евровизия. Отговорът е, че не разполагаме. “Е, заради това са на 5-то място! Защото трябваше да са първи!” – казва Миро.


"Евровизия е чудесна форма на дипломация – там се състезава държавата, а не човекът!” – казва Миро и признава, че той лично е спечелил от участието си в конкурса, защото след него има две предложения – едното няма да приеме, но второто го обмисля и то може да го направи известен по света.


За пръв път в Горещо Миро говори за вярата си. На 13-годишна възраст той решава, че трябва да намери кой точно е Бог. “Започнах моето издирване – попрочетох малко от Корана, имах приятели, които се занимават с йога – и там съм се интересувал доста. Попаднах на едни приятели, които ми казаха, че техен приятел – йога – в момента е християнин-протестант и е решил, че това е истината.” Миро се свързва с тях и така открива протестантството. “Протестант означава, че ние не вярваме в сградата. Аз вярвам в чистата вяра, в Бог, вярвам, че когато се съберем 4 човека в името на Бог, ние вече сме църква... Да си протестант е доста отговорно.”


Миро разказва как преди четири години на баща му откриват много развита форма на рак на стомаха. Следва бърза операция с много неясен изход. “Баща ми е атеист до мозъка на костите си – в онзи момент стисна здраво вярата, повярва, че може да се оправи и е жив и здрав и до ден днешен."


Бидео анонс!!!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Земетресение близо до Девин

Земетресение край Девин

Земетресение разлюля района близо до ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на