Свързани новини

12.10.2010 16:24

Божинов в развод по италиански за 1 млн. евро

Видян 3613 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Валери Божинов този път здраво ОПЛЕТЕ КОНЦИТЕ. Футболистът, който вече дори не е национал, съвсем скоро може да спи на чергата пред входната врата. Половинката му Алисия го е сложила на дузпата и даже се е засилила от центъра. Фолкдивата не издържала изневерите на любимия си, който за последно вкара гол на Николета Лозанова и най-демонстративно се снима с нея на корицата на мъжкото списание 69.


Алисия пък от известно време е в България, като една от версиите е, че си е събрала багажа от семейното ложе в Парма.


И въпреки че се стараят да се държат на положение пред хората, Супер 19' разбра, че Валери и Алисия са на кантар да сложат черта. Двамата нямат брак, но въпреки това певицата извива ръцете на Карамеленото си момче. При това за 1 милион евро.


Според авери на Валери амбициозната фурия от Вакарел носи основната вина за раздялата. Тя отблъснала много отдавна футболиста. Жаждата й за пари и лукс изпепелила връзката им. Чалгаджийката безочливо теглела колкото си иска от авоарите на богатия си мъж, като така компенсирала изневерите му. Но не само тя си угаждала с парите на Валери – цялата й рода увиснала на врата на Божинов и постоянно го търсели за пари.


Наглостта на Алисия стигнала дотам, че да поискала 1 млн. евро от футболиста на Парма, за да построи СПА-хотел в Слънчев бряг – в разгара на кризата! Малоумната идея изопнала нервите на нападателя и след жесток скандал, Валери за пореден път поискал да се разделят. Алисия, разбира се, отказала.


Сега обаче певицата е решила да се възползва от историята с Николета и по всяка вероятност ще се докопа до тлъстата сума. Детето им Валери-младши също ще остане при майка си.


Супер 19' потърси двете съпернички за сърцето на нападателя. Пиарът на Алисия - Валентина Маринова, се опита да замаже положението и категорично заяви, че Божинови са щастливо семейство и проблеми няма. Лозанова пък директно ни отряза, като се изцепи, че не иска да се замесва в скандали.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Важно е да останете отворени за нови идеи

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и