Свързани новини

03.09.2010 14:51

Край със семейната идилия на Белеви

Видян 2425 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отношенията между Надежда и Митко ще поемат в съвсем друга посока през втория сезон на Забранена любов, който тръгва по Нова телевизия от 6 септември. Надя ще разбере истина, която ще я накара да насочи пистолет срещу съпруга си. Един от главните герой се оказва убиец и през целия втори сезон ще се нищи историята около него. За феновете на култовия сериал предстоят още много изненади. София най-вероятно ще замине някъде, защото се разбра, че Елен Колева вече няма да е част от актьорския състав. Някой ще се опита да убие Валери, но дали ще успее, остава загадка.  


Още в края на май стана ясно, че в новите епизоди зрителите ще видят Мис България 2004 - Яна Маринова, позната от сериала Хотел България, и  актуалния в момента Калин Врачански, с който си партнират в Стъклен дом. Красавицата ще се появява и изчезва като жената-котка, в опит да  плени Мартин. Героинята й Ева ще бъде най-загадъчният образ в сериала, демонстрирайки нестандартни начини за съблазняване на един мъж.


Поп певицата ЛиЛана е една от многото гостуващи звезди в сапунената опера, както вече писахме в Супер 19'. Други познати лица ще се появяват в сцени от Забранена любов – като Лео от Биг брадър и плеймейтката Златка Райкова, която играе себе си.


Сериалът прави телевизионната си премиера и в латвийски ефир. Всеки ден от 15:55 ч. местно време една от най-гледаните прибалтийски телевизии - ТV 3, ще излъчва по два епизода от първата българска серийна драма.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион