Свързани новини

27.08.2010 14:27

Шефът на Плаза кумува на Коцето

Видян 6522 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Единствено СУПЕР 19 успя да научи кои всъщност са тайнствените кумове на Коцето, който на 17 септември вдига тежка сватба в Пловдив. Собственикът на дискотеките Плаза заедно с красивата си съпруга Валя, която е бивша моделка на агенция Визаж, ще кумуват на младото семейство. Бизнесменът е съученик на поп фолк звездата и се знаят от години. След като получил предложението той не се замислил и за миг  приел поканата.


Коцето неотдавна преживя истинска драма свързана именно с бъдещите си кумове. Той бе планувал пред олтара с красивата Надя да го отведат Коко Динев и Преслава. Според мълвата, след като научила за намеренията му поп фолк дивата Емилия му вдигнала чутовен скандал. Тя се почувствала пренебрегната, а освен това и лудо ревнувала хазартния бос именно от Преси. Законната половинка на Коко дори заплашила Коце, че няма никога да му проговори, ако осъществи “пъкления” си план. Затова изпълнителят на Черна роза прибягнал до резервен вариант.


Иначе приготовленията за големия купон текат с пълна сила, успя да научи човек на СУПЕР 19. Булката вече е избрала своята сватбена рокля и ходи на проби, а Коцето все още не се е спрял на костюм. ТВ ПЛАНЕТА ще заснеме цял филм за предстоящото събитие и подготовката около тържеството.


Близо 450 гости ще се веселят до зори край басейните на хотел Санкт Петербург в Пловдив, а всеки един от тях ще получи елегантен подарък за спомен. Първата братовчедка на певеца Лияна също ще е на партито, но без Благой Георгиев, с когото се раздели преди месец. Очаква се почти всички изпълнители на Пайнер да присъстват на сбирката начело с началника си инж.Митко Димитров, който е подготвил изненадващ подарък за звездната двойка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и