Свързани новини

06.08.2010 15:17

Доктора аха да купи Пайнер

Видян 6602 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Представете си Димитровград в зората на ДЕМОКРАЦИЯТА...Един огромен битпазар, един соцхотел и нищо повече. Даже Пайнера все още продавал записани на уредбата му Pioneer касетки и осъществявал първоначалното натрупване на капитала.


Един човек в соцграда обаче го бил изпреварил с няколко обиколки. Това бил племенникът на бившия първи секретар на Димитровград Иван Тодоров, по-късно нашумял като Доктора. В онези години той живеел в лъскавия за представите на местните жители хотел на мегдана и се чудел какво да прави лесните пари.


Ако се вярва на публикация на политическия вестник Атака, той е имал връзка с фолк певицата Таня Боева. Като млади били комшии в Димитровград. “Стрелите на Амур ги пронизали в началото на 90-те. Тогава Боева била единадесетокласничка. Пеела е в училищния хор. Доктора й дал пари за първите професионални звукозаписи и така е осигурил кариерата й”, пише Атака. Мнозина са забравили, но Танчето е призьорка от последните издания на Златния Орфей


Другата негова дружба е с популярната фолкзвезда Мария, позната повече като Мара Отварачката. И наистина, когато девойчето с набъбнали устни за първи път се появи на сцената, злите езици сплетничеха, че някакъв богаташ с бизнес около митниците в Южна България цакал да пробива в кариерата.


“Според нейните завистници известно време те дори са били любовници и затова чрез връзките си Доктора й послужил като мощна ракета-носител, за да се изстреля на върховете на шоубизнеса. Слухът не е за чудене, защото инж. Митко Димитров-Пайнера също е от Димитровград, което сплетниците не забравят да раздуят”, пише Атака. Песента Цял живот измамници обичах била посветена на боса. Така поне твърдят някои критици на творчеството на Мария. Подозира се, че най-големият хит на Мимето е направен по модела на Глория, която години наред глождеше публиката с песни, адресирани към Жоро Илиев. Мара, особено в годините до 2006 г., доста подражаваше на кака си Глория. Напомняме, че двете дами дори деляха и един мъж – бизнесмена, наричан Жоро Казино Марица.


Случайно или не, но година преди смъртта си гангстерът поиска фолка като изкупи цялата музикална империя на съгражданина си инж. Димитров, ако се вярва на писанията на Атака. Мощнаната компания има пълен цикъл – от телевизия и вестник и влияние върху радиостанции, през студия и печатница за дискове и за плакати, до дистрибуторска верига магазини, бранд заведения, хотел, офисбилдинги и каталог с над 100 имена, от които не по-малко от 20 са топ за България.


“Офертата удари на камък”, заключава драматично вестникът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне