Свързани новини

16.07.2010 14:42

Коко Динев пред банкрут

Видян 4874 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Богатите също плачат. Мрачната житейска максима намери поредното си потвърждение, този път в лицето на един от най-големите БАРОВЦИ у нас – хазартният бос и сърцевед на певачките Константин Динев.
Собственикът на футболния Локомотив Пловдив и на емблематичната чалготека Кошарите вече трети месец не можел да хване ръка дори и в собствените си казина в прилежащия му Сандански, ако се вярва на злите езици.
Нещо повече – Коко се бил вътрел всекидневно със стотици хиляди не само в българския Лас Вегас, но и зад граница. Това довериха за Супер 19' хора от персонала му, според които босът не им бил плащал от края на април.
Коко Динев дотолкова се изнервял от ужилванията на комар, че никой, дори най-близките, не смеел да му поискат стотинка. Някогашният ватерполист и близък приятел на Жоро Илиев бил потънал в дълбоките води на Блек Джека и рулетката. Избиване нямало дори от гръцките туристи, които вкарвали свежи пари в казината му. Коко взе почти накуп 650 000 евро от продажбата на двамата си любимци в Локо Пд – чернокожото франсе Гара Дембеле и Йордан Тодоров-Тъча. Първият премина за малко по-малко от половин милион лева в Левски, а вторият сензационно отиде за почти милион в европейския шампион за 1986 г. Стяуа Букурещ. Двойният трансферен удар едва покривал една трета от голямото изваждане на Динев на зеленото сукно.
Според други източници от свитата му в Локо Пловдив, шефът нямал никакви грижи относно джоба си, всичко друго било зловредни слухове за завистници заради бизнеса му.
Факт е, че Коко Динев в последните две седмици е неотлъчно до отбора си при двата му лагера в Банско. Голямата му надежда е през новото първенство Локо Пловдив (който той взе при пазена в пълна секретност сделка от собственичката на минерална вода Ком и превозвача Етап Галя Топалова) да хване влака за Европа и догодина в касата на Лаута да постъпи кеш пара от турнирите на Стария континент.
Това обаче изглежда твърде утопично, като се има предвид, че черно-белите едва отърваха кожата да не изпадната от А група. С това, последното са свързани и големите подозрения, че някои от последните мачове на Локото през миналия сезон са били наредени.
Става въпрос най-вече за домакинството с Монтана, което пловдивчани свръхестествено загубиха с 2:4. Мълвата твърди, че въпросният мач е бил игран с много пари в азиатски букмейкърски къщи.
Въпреки видимо спокойния пред камерите в спортните телевизии Коко Динев, облечен по анцуг и тренировъчна фланелка на Локото, хората, които го познават твърдят, че нервите му извън светлините на прожекторите буквално не издържали заради хазарта. На това се дължали и обтегнатите до скъсване отношения с половинката му Емилия.


Както Супер 19’писа още преди четири месеца, тя е била назначена за шеф на едно от казината на боса. Ако персоналът не получава заплата, вероятно и директорката също е подложена на лиения. Още повече, парите от певчески участия рязко намаляха както като единичен хонорар, така и като брой изяви на месец.
Шармантната фолкзвезда публично потвърди, че с Коко се карат много, но че за раздяла не може да се говори. Емилия получи като подарък от могъщия си мъж и казиното на Кулата, което бе изтълкувано като прах в очите на общественото мнение. Все пак двамата си остават заедно, а Преслава изглежда е минало, както и Анелия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната, но