Свързани новини

29.06.2010 09:57

Страст на кристали завладя Андреа и Галена

Видян 6397 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 2.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият дует между Андреа и Галена вече е факт и предизвика ураган от емоции сред музикалните фенове. От няколко дни песента е качена в Интернет и вече дава заявка да стане абсолютен хит. През тази седмица клипът се завърта по всички телевизионни канали и нетърпеливите почитатели най-после ще му се насладят.


Страстите между двете гърли взеха връх по време на снимките на видеото към новото им дуетно парче, където  демонстрират изключителните си потенциал и талант. Една от сцените в клипа дори вкара двете поп фолкфурии в едно легло. Скандалните кадри са заснети в луксозната спалня в дома на мистериозен бизнесмен. Местонахождението на неговата ултрамодерна къща се пази в дълбока тайна. Според приближени на една от красавиците това е новият таен любовник на русокосата фурия. Не за първи път името на Андреа се замесва в скандална любовна афера. Сексапилната блондинка демонстрира много непринудено поведение в луксозната спалня и това доказва, че не за първи път влиза там.


Заснемането на горещите сцени се оказа най-трудното за целия екип. На моменти страстите до такава степен се нажежаваха, че направо се запотяваше обективът на камерата. Макар че това е най-кратката сцена от клипа, тя отне най-много време. Но за всеки е ясно, че да работиш с две толкова красиви, предизвикателни и сексапилни жени като Андреа и Галена, не е лесна задача.


С тази темпераментна песен и провокативно видео на двете поп фолкпевици за нас остава само „кристалното” удоволствие да му се наслаждаваме всеки път, когато го гледаме, и да припяваме заразителния припев на летния хит заедно с тях.



Етикети
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп